At rejse med baby/børn

Vi holder fast i rejsetemaet – ro i bilen/flyveren (og fed præmie på spil!)

 photo e25c079c-23f8-4830-b3c1-c0a88afa0f29_zpsf07d0c87.jpg
 photo d38e1b9e-ba9a-4413-9608-07e261813fd4_zps264c71be.jpg
 photo d76a206a-3141-4b7c-a255-7c182f95fb5c_zps091fce70.jpgJeg nåede lige at udgive forrige indlæg, og så blev vi kontaktet i forhold til at skrive et sponsoreret indlæg i samarbejde med Viaplay, med særligt fokus på børn og hvordan Viaplay kan bruges til at få lidt ro i bilen eller flyveren. Det hænger jo meget godt sammen med forrige indlæg, som havde fokus på dét at rejse med baby/barn/børn. Så uden at have tænkt over det, passer dette indlæg ret fint ind. Heldigt!
Vi er jo i forvejen forbrugere af streamingservices, så jeg tænkte, at det måske var lidt overkill at kaste os ud i endnu en streamingstjeneste, men Nicolai så sit snit til endelig at få Viaplay, så han kan se diverse sport igen. Vi har nemlig kun den lille tv-pakke herhjemme, hvilket har betydet, at Nicolai er gået glip af maaaaange vigtige kampe….! Og han har kolleger der har Viaplay sport, og han har mange gange fået sneget ind, at det er han blevet anbefalet af rigtig mange, så han var jo så meget på 😉 Også selvom det jo var tiltænkt børnene, men de sover jo om aftenen, og sidder ikke med en Ipad konstant eller foran fjerneren, så vi voksne får jo også glæde af det. “Og der er Django skat” (GENIAL film), og det der ligesom fik mig HELT overbevist var, da Nicolai vente skærmen imod mig: “Og en film med Ryan Gosling, som du ikke har set” (All Good Things). SÅ var jeg på 😀 Han toppede den med: “Han er vist alenefar i virkeligheden…”. Nogen der ved om det rent faktisk er korrekt!? Nå, men vi sagde ja tak (så er der også ekstra lommepenge til sommerferien i august), men havde ikke lige luret, at vi rent faktisk kun havde én dag til at tjekke Viaplay ud, inden dette indlæg skulle i luften.

Så i aftes fik Nicolai ordnet det rent tekniske, hvilket viste sig at være ret nemt, og i dag i ulvetimen, samlede vi os i sofaen og Aya fik helt lov til at vælge blandt udvalget til børn, og uden tøven blev det Barbie og de 12 Dansende PrinsesserDet vrimler derinde med Barbiefilm, så hun er jo allerde købt og solgt. Jeg havde håbet på, at hun valgte Alvin og de frække jordegern 3for det kunne jo bare være lidt sjaaaaw ik!? ;-). Nå, men at prøve Viaplay af i dag, kunne nok ikke passe meget bedre for:

  • det regnede og var gråt udenfor
  • jeg har været i nattevagt i nat, og ikke lige har energien til den vilde leg efter fem timers usammenhængende søvn
  • boller i karryen skulle laves
  • Nicolai skulle afsted til træning

det er ofte disse faktorer der spiller ind, når Ipad’en hives frem fra skuffen. Det er også fuldt forsvarligt, for hun har ikke spillet eller set fjernsyn længe pga. det aldeles fremragende vejr (og hvor skal det nu hen!?). Nu har vi så en længere periode til at teste Viaplay af, så der kommer et mere fyldestgørende indlæg om favoritter og vores erfaringer osv. Det er muligt at bruge Viaplay uden internet, da det er muligt at downloade film, programmer og serier. Smart!

OG NU… nu er det jo at én af vores heldige læsere, kan blive forkælet med et halvt års abonnement til Viaplay Sport, som altså er den helt store pakke, hvor man har adgang til ALT hos Viaplay.

Derfor skriv en kommentar under dette indlæg, hvor du beskriver, hvornår du allermest har brug for Viaplay. Og vi finder en vinder d. 26. juni

Den ganske helt almindelige Viaplay koster som alle andre streamingstjenerster 79 kr. om måneden, hvor den første måned er gratis!

og no big surprises – indlægget er sponsoreret!

– Sebrina

49 kommentarer

  • Nat

    Jeg har allermest brug for Viaplay når kæresten og jeg – as usual, ikke kan blive enige om hvad der er i fjernsynet (og for den sags skyld synes jeg ALDRIG der er noget godt i den lille tv-pakke vi har). Det ville være helt fantastisk med et kæmpe udvalg af både film og serier (og når ja, sport til manden) 🙂 Tak for en dejlig blog.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Elken

    Ryan Gosling´s gode veninde gik bort, hvor han lovede at tage sig af hendes søn, som han kom til at elske som sit eget. Efter 1 år kom barnets biologiske far og ville have forældremyndigheden. Det endte i retten, hvor den biologiske far fik forældremyndigheden. Så Ryan Gosling har været far i 1 år.
    Læste det i sidste uge, i en opdatering han havde skrevet på facebook 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Vi har brugt VIAPLAY nar vi har været på tur hvor der ikke er internet, lange bil ture med børnene osv, fordi man kan downloade, så man ikke behøver internet, det er super smart 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Ø

    Jeg har allermest brug for Viaplay de dage, hvor ulvetimen bare ender med 2 piger, der vil op på armen og ikke kan lege – hverken selv eller sammen…. Og så efterfølgende til MIG, når de er puttet og sover sødt i deres senge

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • winni

    Vi har brug for viaplay fordi vi snart kan se frem til 3 ugers sommerferie – HJEMME for en gangs skyld – på grund af lillebror. Storesøster (og mor og far) vil elske det hvis ikke vejret er med os hver dag.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nastassja

    Jeg har godt nok ikke nogen børn (endnu), men jeg er tilgengæld lige flyttet i egen lejlighed. Uden tv! Så der bliver set en masse film på computeren, men det ville være så rart at kunne lidt almindelige fjernsynsprogrammer for en gangs skyld. I ved, bare til en afveksling 😉 Så jeg har allermest brug for via play der sidst på dagen, hvor jeg bare har brug for at koble af! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie-Louise R.

    Jeg har samme argument som Nicolai – eller næsten – har nemlig kun den lille tv-pakke.. Og det værste ved det er, at min roomie, hvis fjernsynsnet måske står 3 meter fra mit, opfanger kanaler som ikke er med i vores pakke! Tror i lige jeg føler mig snydt 😉 så et større udvalg ville være toppen!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

    Synes min kæreste godt kunne bruge lidt Viaplay. Han har været sød og tolererende overfor mig når jeg vil se lidt for meget De Unge Mødre :-). Plus har vi lige købt vores første lejlighed sammen, så der går nok lige lidt inden vi får råd til den store TV pakke 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Leila

    Kan man bruge det i bilen og i flyveren? Det lyder virkelig smart, jeg har en dreng på 2 år, som ingen tålmodighed har i forhold til at køre bil efter 5 min. Begynder han at lyde som æslet i Sherk “er vi der nu…” “er vi der nu…” Så er der altså virkelig langt fra Kbh. Til Århus.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

    De dage jeg har mest brug for viaplay er, når min mand er på øvelse i forsvaret. Så kan det være rart at hygge alene med gode serier eller film, der kan skubbe savnet lidt i baggrunden 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

    Hjemme hos os har vi allermest brug for sportsdelen af viaplay-pakken! Især når min kæreste kan stille op med krydsede arme og nærmest stampe i gulvet og fortælle om, hvor strengt set egentlig er, at han endnu engang går glip af en VIGTIG fodboldkamp, grundet begrænset adgang til både omfattende tv-pakker og SU vi ikke lige ved hvad vi ellers skulle bruge på.. Det ville være en dejlig luksus til at forsøde hverdagens stress og jag 🙂 Tak for en hyggelig blog!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Vi (læs: min kæreste, ikke jeg) har mest brug for viaplay når der er fodbold i fjernsynet. Vi har afmeldt tv og har kun netflix, da det simpelthen blev for dyrt på su. Og han fortjener at få lov til at se de kampe han så gerne vil se på fjernsynet, uden at han skal et andet sted hen for at se dem. Jeg krydser fingre!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg vil, som I selv beskriver, have mest brug for Viaplay i den berømte ulvetime. Vi har 3 kanaler på TV’et (noget med SU’en…), og med et (meget) sensitivt barn, der ofte kræver en halv times fuldstændig frakobling og nedkøling efter en børnehavedag, ville det være perfekt at prøve det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marlene Høj

    Det må blive i ulvetimen, hvor drengen på 3 år og pigen på 2 år kan påføre sig mindre eksemplarisk – Eller når pigen ikke vil sove = jeg går glip af en serie/film.
    Jeg ser faktisk ikke så meget tv, så jeg går glip af mange serier, Mon ikke Viaplay kan rette lidt op på det?!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Vi er lige flyttet i hus og har kun DR’s kanaler, så det kunne være virkelig fedt at få suppleret op med Viaplay 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna L

    Jeg har allermest brug for Viaplay om halvanden uge, når fire måneders intensiv eksamenslæsning kulminerer i en ond 6 timers skriftlig eksamen uden hjælpemidler… Jeg ved af erfaring, at den første uge efter sådan en omgang står på lange dage i sengen hvor man falder ind og ud af den søde søvn – og så ville det da være lækkert med nogle gode programmer at slumre til!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Seidelin

    Uden tvivl – i de tidlige morgentimer og i ulvetimen! Vil super gerne prøve – har lige luret og der er mange fede film og serier til voksne også. Jeg er overbevist om at Hr. Seidelin vil bruge sportsdelen flittigt ☺️

    Kh Maria Seidelin

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tanja

    Hej med jer.
    Tak for en alletiders blog!
    Jeg elsker serier og film, og da jeg netop er gået på barsel, har jeg god tid til at nyde sådan et abonnement 🙂 Når baby kommer, håber jeg også, der er tid til lidt afslapning – specielt på de lidt vejr-kedelige sommerdage, og der forestiller jeg mig, at jeg vil være rigtig glad for muligheden med at sætte serien/filmen på pause 😉
    Kh. Tanja

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Bjerre

    Når vores søn vågner klokken 5 i weekenden, kan iPad’en med sjove film holde ham under dynen lidt ekstra – og der ville ViaPlay være guld 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Carina

    Ja tak! Vi bruger mest iPad o.l., når vi kører lange ture ud i det blå (kun med klipklapper på).
    Eller når der liiige skal soves en halv time længere i weekenden.
    Og så generelt bare når der skal kobles af – ex. efter en lang dag i børnehaven eller efter en hel for-/eftermiddag i haven.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • majken

    Når jeg rigtig skal koble af efter arbejde, og der bare ikke er noget godt i tv 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    Ahmen altså så kommer denne konkurrence jo som sendt fra himlen- en konkurrence hvor man kan vinde noget for hele familien- og især min mand som Elsker sport.. Vi har også kun lille tv pakke- så ville være skønt at parkere min mand foran flimmeren ( han lider af Big time ulvetime ) og børnene med iPad !!! Perfekt- og så står ferien for døren hvor det ville være fedt fedt fedt at kunne downloade diverse børneting til underholdning på flyvere – og ikke mindst til mig når jeg ammer om natten!! Hurra!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Jeg har aller mest brug for viaplay lige nu hvor min kæreste (det er han vel så ikke længere) lige er flyttet fra mig og har taget fjernsynet med sig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Ulvetimen er altså nogle gange noget fanden har skabt, og som det ER virkelig rart når man kan få lidt ro på sin knap 2-årige mens man skal lave aftensmad, gøre lidt rent og smøre madpakker – på een gang.. Så, derfor, ville det være skønt med denne præmie! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine K

    Jeg har ikke selv Viaplay – men har hørt om en funktion, hvor du kan dawnloade film sov til din tablet og tage med på ferie/bilturen…. og det lyder som den bedste ide ever!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Min kæreste har puttetjansen hjemme hos os – og den kan snildt vare 1/2-1 time når der virkelig læses og hygges.. Den lille time er mit totale frirum og liiiige der, kunne jeg virkelig godt bruge Viaplay:):) Derudover er min kæreste ramt af VM feber, Champions league feber, Engelsk/Tysk/Spansk liga fodboldfeber – dvs fodbold ÅRET rundt og der ville det være skøøøøønt hvis jeg havde en Way out fra tvungen fodbold på skærmen, så jeg krydser hvad jeg kan;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Vestergård

    Jeg har allermest brug for Viaplay, når min søn er blevet puttet om aftenen, og jeg skal forkæle mig selv. Min mand arbejder om aftenen så der er basis for en god gang tøsehygge, når mor rammer sofaen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke

    Jeg skal vinde, fordi jeg flytter hjemmefra 1/7 og derfor godt kunne bruge lidt (gratis) forkælelse. 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla A

    Jeg har lige fået sommerferie fra mit studie i 2,5 måned og kunne derfor virkelig godt bruge nogle gode serier og film fra Viaplay til at hygge mig med. Og så er jeg sikker på, at min kæreste ville blive meget glad for alt det sport, han, grundet vores tv-pakke, ikke kan se i fjernsynet, men nu har mulighed for på nettet. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Liesbeth

    Jeg kunne virkelig godt bruge Viaplay på fredag, når jeg skal køre til Sydfrankrig med hele “familien” (min kæreste, min mor, mors kæreste og mors kærestes 3 drenge)! Bliver træt bare ved tanken..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadja

    Jeg ville have allermest brug for Viaplay når/hvis ulvetimen er en af de knap så sjove. Jeg er alene med min søn og derfor er der af gode grunde ‘kun’ mig til at aktivere mv., vi har af og til (oftere end jeg er stolt af 😉 ) endt med rugbrødsmadder eller havregryn til aftensmad fordi jeg ikke lige var i humør til at snitte, hakke og trylle i køkkenet med et skrigende barn på gulvet – selv en gang spaghetti og kødsauce kan virke uoverskuelig hvis lillemanden er træt og sulten, overdrivelse fremmer forståelse, ha ha;)
    Åh, jeg kan næsten se det for mig!! Mig der står uforstyrret og kokkererer uden at skulle fremtrylle rosiner, shhhh-se og virke helt upåvirket af hr. intet-er-godt-nok-lige-nu 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mai O.

    De der morgener, hvor den ældste på næsten tre bestemmer sig for, at selvom klokken er 4.30 og forældrene er B-mennesker, så er søvn verBOTEN.. Den lille babylillesøster sover måske stadig sødeligt, så vild leg med biler duer simpelthen ikke. Dér ku’ Viaplay være en OK ven i nøden 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thilde

    Vi flyver til Indonesien i vores sommerferie og der er langt med en snart 3 årig! Har tjekket deres børneudvalg ud og de har jo så meget. Det smarte når man skal flyve eller anden transport er jo at man fx kan gemme film og serier på ipaden

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    Vi har allermest brugg for viaplay når regnen vælter ned udenfor! Så elsker vi nemlig at se en god film sammen :)!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

    Jeg kunne godt bruge Viaplay til afslapning på sofaen når bebs sover. Efter en hård fødsel og et spædbarn med kolik vil det være en dejlig og tiltrængt mulighed for a koble af lidt og lade op.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Sørensen

    Uuuha min mand og mig kan aldrig blive enige om hvad der skal ses i tv. Så tit ender vi i hver sin ende af huset (soveværelse og stue) ha ha og det kommer der jo ikke meget romantik ud af

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uh, viaplay er aller bedst under dynen, så kan man lige slumre ind til et afsnit af yndlingsserien, eller måske vågne langsomt op i weekenden 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anette A

    Når min datter er på hospitalet, har vi allermest brug for Viaplay. Os alle 4 .. for der er meget lange ventetider og lange aftener. I hverdagen er det lige før aftensmaden, så der ikke bliver smug spist : )
    Meget fin præmie ♥

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura T.

    Åh, jeg har brug for Viaplay, når jeg er alene og mine veninder (SATC-boxen) ikke kan opmuntre mig! Jeg vil elske nogle smækre Ryan Gosling-film og nye serier at forelske mig i.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    Vi vil allermest bruge viaplay om aftenen når den lille er lagt. Vi har den store tv pakke men alligevel er der absolut aldrig noget vi gider se i fjernsynet, så det ender med fodbold og en bog for mit vedkommende. Det kunne være rart at følge med i en serie sammen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna G

    Det har jeg lige nu, da jeg går ledig og dermed har masser af tid til endelig at få set de serier jeg gerne vil se! Desuden er der VM og derfor er fjernsynet optaget hver aften fra kl. 18 og frem til jeg går i seng 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

    Ryan Gosling er det korte svar. 😉 Men ellers så ville det flittigt blive brugt til aftensmadslavningunderholdning, halvdelen af tiden er jeg alene med min søn, og da er det kærkomment med noget underhodlning

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    Jeg har brug for viaplay, fordi..
    Jeg bruger det når jeg træner, så gør det træningen lidt sjovere, men det er min kærestes så han er lidt træt af jeg altid bruger den, ups.. Så jeg tror min kæreste ville blive lykkelig for jeg fik min egen, altså han ville jo ikke være den eneste der blev det.:-) Og at JEG kan se fodbold og sport JUHU, elsker det.. Derfor ville jeg blive glad hvis jeg vandt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette

    Vi har såååå meget brug for Viaplay. Af to grunde
    1. Vores dreng gider IKKE køre bil. Og vi skal selvfølgelig køre på ferie. Altså ikke Europa rundt, bare fra Aarhus til Løkken. Men det kan VIRKELIG føles som en tur helt til de varme lande, når der sidder en hysterisk halvanden årig på bagsædet!
    2. Min mand og jeg mangler seriøst adgang til nogle nye gode film og serier og ikke bare de reruns, der altid kører sommeren over på tv.
    Så ja, jeg synes egentlig, vi har ret desperat brug for det der Viaplay, be om.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

    Når jeg af og til skal køre over Storebæltsbroen, og lillemanden har så meget højdeskræk, at han allerede i Odense siger ‘mor, ikke over broen’ – her ville viaplay, og en lille pacificeringsskærm være genial afledning. Så den vil vi meget gerne vinde 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miaamalie

    Ååårh jeg kunne sagtens bruge det når vi nu står midt i flytterod, jeg er gravid i 4 måned og nogle gange kunne jeg bare godt lige bruge at smide mig på sofaen og se noget “dummekasse”. Vi har den mindste TV-pakke – og det er jo ikke liiiige det mest inspirerende at kigge på.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine

    Hos os har vi en lille diktator (vores søn på 10 mdr), og især når der skal laves aftensmad, kunne det være rart, hvis han ville se en lille smule tv. Måske viaplay kan hjælpe – han er en krævende lille herre 🙂
    Jeg krydser fingre!
    Christine

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina

    Jeg har allermest brug for Viaplay, når der vises vigtige kampe 😉 Jeg har også kun en lille tv – pakke, og kan derfor ikke se de fodboldkampe, der kommer på andre kanaler.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At rejse med baby/børn