Vi snupper en hyggedag

Weekend uge 25 – BRYLLUP!

 photo 5a455c74-dbcb-4ff6-b4a5-83aa97d6903f_zpsfa62220a.jpg
Weekenden var i dén grad præget af bryllup, så det er de eneste billeder I får i denne omgang, men tænker at det ikke gør så meget ;-). Det var et FANTASTISK bryllup. Åh en fest altså. Som blev holdt i de smukkeste omgivelser på Sonnerupgaard Gods.
 photo PicMonkeyCollage_zps8e8513c4.jpgVi var alle i blåt ;-). Flere var noget overraskede over, at Alvin kunne sidde så stille i kirken. Kodeordet er mad. Et æble kan han bruge lang tid at gnaske i. Eller fange rosiner…
 photo PicMonkeyCollage2_zps3fcb1fff.jpg
 photo 0c4dc858-9af5-4420-b9a9-96ea50989418_zpsba891e63.jpgefter vielsen kørte vi til Sonnerupgaard Gods, hvor den lækre bryllupskage stod klar (med bobler naturligvis). Børnene blev samtidig hentet af morfar, så vi kunne give den gas 😉
 photo PicMonkeyCollage3_zps48852f29.jpgvi var så heldige at få et værelse til overnatning i sidste øjeblik, så da vi havde indtaget en del kage, gik vi op og redte op på “Høloftet”, hvor vores værelse lå, haha. Fandme fedt at kunne gå op i sin kæmpe brandert og sove uden bøvl og tid på transport.
 photo PicMonkeyCollage4_zpse9e1a938.jpg
 photo b806674b-f00d-4cb0-9135-cea84a13b864_zpsbea6fb93.jpg^tjek lige de rustikke romantiske omgivelser. Det var ret overvældende!
 photo PicMonkeyCollage5_zps272433a7.jpg
lige så middagen! Fem lækre retter. Og vi sad ved et bord, hvor der ikke på ét tidspunkt blev spurgt “nå, hvad laver du så?”. Ikke at det ikke er okay, men vi snakkede alle godt sammen. Tre af parrene kendte hinanden i forvejen, men Nicolai og jeg følte os slet ikke “udenfor”, og faldt bare naturligt ind i snakken, som for én gangs skyld handlede om andet end karriere. Måske fordi de andre tre par også havde småbørn, så var der en masse emner at tage op 😉 Nå, men det var ret fedt at opleve. Ikke at vi ikke er stolte af det vi laver og de jobs vi har, men det er bare stort set altid det emne der først kommer på banen ved et middagsbord til sådanne fester.
 photo 794e31cd-c0a4-4ceb-8080-5712b29390a3_zpsfb5ea9a8.jpg photo b38c3cd4-218c-41e4-a02a-a6766ba46474_zps4501ebf2.jpgbartendere og dj kom, og inde bag tæppet var der stort danskegulv, og der blev danset hele natten. Jeg var godt træt (stiv) kl. 3.30, så der tjekkede vi ind på Høloftet. En fantastisk dag, aften og nat,, og søndag morgen stod vi op sammen med alle de andre tømmermændsramte gæster og spiste morgenmad med brudeparret imens de åbnede gaver op. Det var en skøn måde at slutte festen af på.

 photo 9046389e-27f3-4d19-b8ba-890b9f52fde1_zps3adf820e.jpgbørnene blev hentet, og aftensmaden blev indtaget på McD. Som jo har fået de lækreste fritter!

– Sebrina

 

5 kommentarer

 • Det lyder som et helt fantastisk bryllup! Vi var også til bryllup for nyligt på Kongebrogården i Middelfart – det er så magisk at være til bryllup 🙂
  Og dejligt at få lov til at dulle sig lidt mere op end sædvanligt 😀

  Kærligst,
  Mette

  http://www.mettevinther.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er nu ikke noget bedre end et bryllup , – skriver hende som kun (indtilvidere) har deltaget i sit eget bryllup (fornuftigt ikk, hahahaah?!).
  Men det er flotte rammer parret valgte til deres fest.

  Hvad mon I gav dem som gave? (er bare nysgerrig)
  Sebrina; hvor ser du SMUK ud i den kjole! Har vidst komplimenteret dig før, men du har jo bare en body to die for!!!

  // Rikke //
  Mit element

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   1000 tak Rikke!
   Vi havde købt nogle sofapuder fra HAY som parret havde ønsket sig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det bare super lækkert ud – dejlig lokation til et bryllup 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi snupper en hyggedag