"Kom nu far!"

Salte mandler

 photo 5456736c-8824-4db0-b926-ffbb75aba0e0_zps77d7507e.jpgJeg har efterhånden kastet mig ud i flere versioner af saltede mandler, men har nu endelig fundet en opskrift, som er lige i øjet, altså ifølge vores smag herhjemme! Saltede mandler skal naturligvis være saltede men også sprøde, og så skal de kunne holde i mange dage uden at blive bløde med tiden.

  • Hæld o,5l kogende vand over 125 gram salt (fint eller groft- det har ikke den store betydning!), og opløs salten
  • Kom de ca. 200 gram mandler i og lad dem stå og trække i 20 minutters tid
  • Herefter fordeles mandlerne på en bageplade og skal derefter i en opvarmet ovn på ca. 180 grader i 15 minutter
  • og så er de færdige og skal bare spises… Herhjemme bruges de som snacks, topping til salater og supper.

– Sebrina

3 kommentarer

  • De er bare altid gode, salt mandler. Og så med en kold øl i solen. Det er et match der vil noget.

    – Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Saltede mandler er bare lækkert, og ofte kan jeg bruge det som en snack i stedet for chips. Jeg har det nemlig med at crave chips lidt for ofte 😉

    – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uha, de ser gode ud. Prøver at stoppe med at spise en masse snas, men savner noget guf. Der kunne de måske træde ind 🙂
    Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Kom nu far!"