Her er ingen rød tråd - kan I lide det?

Snart ferie og nyt job!

 photo 31a9153e-7588-481a-8e87-61ff5dc314d9_zpsc9ef6338.jpgI aften kl. 23.20 går jeg på ferie. Det har været den mest tiltrængte ferie nogensinde, eller sådan føler jeg det i hvert fald! Tre ugers ferie + nogle dage faktisk, og pr. 1. september starter jeg nyt job. Og jeg har det som billedet ovenover. Det er på neonatalafdelingen og jeg er så spændt og nervøs. Jeg glæder mig til nye udfordringer og til den mere intensive sygepleje, men åh mit hjerte bløder jo virkelig også for barselsspecialet og mine kolleger…. det er forfærdeligt at skulle sige farvel til dem. Og hvad nu hvis mine nye kolleger er nogle bitches?!? Okay, det ved jeg godt at de ikke er, men det tager jo bare tid at lære nye kolleger at kende, og vil de kunne lide mig? Og så skal jeg være hende den nye. Hende der spørger og spørger. Det er en helt anden rolle end hvad jeg er vant til nu, men på en eller anden måde glæder jeg mig også til den rolle. Der var jo en grund til at jeg søgte og fik stillingen, og selvom det bliver hårdt at skulle lære et nyt speciale, så er jeg også bare så klar til det nu…. Uha, det blev lige lidt mere virkeligt nu!

Og så mange tak for jeres kommentarer på indlægget i går. Det er virkelig dejligt at I læser med og tilmed også giver jer tid til at kommentere. Og så er I bare så fandens søde allesammen. Virkelig mange tak! Får sommerfugle i maven hver gang jeg åbner en kommentar (læser dem fra min mail primært), så bliv endelig ved med det 🙂 Det er en meget nice (brugte jeg dét ord!?) følelse!

– Sebrina

14 kommentarer

 • Karen Elisabeth...

  Tillykke med de snarlige nye udfordringer – Det lyder godt nok vildt spændende :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Tillykke med det nye job, det skal nok blive rigtig spændene at komme igang med 🙂
  Vi var for et år siden også indlagt på en neo afd, og sygeplejerskerne er en virkelig god støtte i hverdagen når det hele bliver lidt for uoverskueligt, eller som en god støtte når man kommer midt om natten for lige at se til sit barn fordi man havde mareridt om at der var sket noget, eller fordi man alligevel skulle forbi mælkekøkkenet.. De var selvfølgelig også en rigtig god støtte på barselsgangen da vi lå der, men der var alligevel noget specielt over neo afd.
  Håber du bliver glad for det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Et stort tillykke med dit nye job! Det lyder som en spændende udfordring.

  Jeg har forresten sendt en mail til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Mange tak. Åh jeg er så forbandet bagud med mails, men skal nok kigge på det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med dit nye job

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Mange tak Louise 🙂 Og hyggeligt at hilse på dig forleden!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spændende! Tillykke, Sebrina! Er det mon noget, vi kommer til at høre lidt mere om, når du er kommet godt i gang?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Ja det tror jeg helt bestemt, for kan sikkert ikke lade vær 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder spændende, men også hårdt! Men virkelig et sted hvor man kan gøre en forskel! Held og lykke med det nye 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Senia

  Stort tillykke, det skal nok blive godt.
  Hvordan kan det være i har sådan en pæn og smart overdel? Det er langt fra den tunika vi har på Reg.hosp. Viborg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Vi har fået nye uniformer for ca et år siden. Vi kan selv vælge over flere modeller og det hele. Ret fedt faktisk! Og de der t-shirts er super behagelige, selvom jeg veksler imellem t-shirts/bukser og kjole. Mon ikke der er nye uniformer i sigte hos jer på et tidspunkt?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Verdens bedste speciale – hilsen en fjern kollega fra Skejby Neonatal og børneintensiv afd.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er ingen rød tråd - kan I lide det?