Strawberry Mix 2014

Udsalgskup til den lille seje dreng!

 photo udsalg_zps5c043945.jpg

Name it sweatshirt 89,75,-/ Mini Rodini jakke 51.10 EURMini Rodini kasket 161,-/ Mini Rodini cardigan 36,60 EUR/
Noe & Zoe t-shirt 168,-Nununu sommerdragt 108,-Mini Rodini t-shirt 133,-Mini Rodini t-shirt 160,-/
Nununu shorts 102,-Hummel badedragt 210,-Noe & Zoe bukser 160,-Wheat bukser 169,75,-/
Hummel flipflops 99,-/ Småfolk sommerhat 199,-/ Nike free sneakers 375,-/   ECCO sandal 350,-/

Jeg synes slet ikke at jeg har haft tiden til sådan at lure nettet igennem for udsalgskup til børnene, men nu har jeg brugt flere timer på at kigge flere af de store sider igennem (boozt, Zara, H&M, og stylepit) samt Mini Rodini fordi de bare har det sejeste børnetøj til drenge, ja og piger også! Der er altså en del at komme efter – og jeg er slet ikke færdig. Ahem… Vi får jo børnepenge denne måned, så det kan vel godt forsvares!? Jeg synes netop at udsalg kan bruges til at anskaffe nogle af de lidt dyrere, men også total seje brands, til børnenes garderobe. Særligt når jeg også kombinerer det med tøj fra Bilka, som i weekenden havde -40% på tekstil. Så kom der gode billige basisvarer med hjem.

Et spørgsmål: Køber I vintertøjet nu egentlig? Der er jo virkelig penge at spare, men jeg har egentlig ikke gjort mig i det der med at købe flere mååååååneder før tøjet skal bruges. Det er det der med at være i god tid ik…!? 🙂

God mandag derude!

Indlægget indeholder affiliate links.

– Sebrina

3 kommentarer

 • Tak for tip, er vild med tingene fra Nununu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er virkelig mange udsalgsfristelser til både mor og barn, hvis man er så letsindig at bevæge sig ind på netbutikkernes farvemættede sider med alt hvad hjertet begærer – det kræver en frømands ryggrad at forlade siderne med forholdet til ens bankrådgiver intakt!

  Jeg kan ikke forholde mig til at købe flyverdragt nu, hvor der er 27 grader udenfor og vi ikke engang er taget på sommerferie endnu.
  Et år købte jeg vinterstøvler til min mellemste søn i juli, men i december måtte jeg ud at købe nye, da indkøbene fra juli de var for blevet for små – virkelig ærgerligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Ja det er nemlig også det jeg frygter, synes virkelig også det er svært at forholde sig til! Og så er jeg da glad for at vi ikke er de eneste, som ikke har holdt sommerferie endnu, for synes ALLE har sommerferie!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strawberry Mix 2014