10 hurtige om at bo i provinsen

Aperol Spritz

 photo 31cc7d9b-2991-48aa-b5ee-ece3597d8269_zpsfcce548b.jpg
 photo 1433325c-939b-4eeb-9545-a8322971a7cf_zpsa383f794.jpg
 photo 4b2814ba-2c59-4152-8deb-5a47a57f7919_zps825faa13.jpg
 photo b9165a57-afe3-4e97-8d9d-524717738a54_zps95ada4ba.jpg
For to år siden var vi på sommerferie i Italien, hvor vi blev introduceret til Aperol Spritz. Vi så at alle italiernere drak denne meget smukke orangefarvede drik, og blev også selv hooked. Da jeg var på Mother i søndags og det samtidig var ulideligt varmt, ville lykken ingen ende tage, for de serverede Aperol med maaange isterninger :-).Det var lige før at samtlige gæster bestilte sådan en sag, forståeligt nok!  Og selvom jeg et par dage forinden havde drukket mig fuld i bl.a. Aperol, var jeg også på… Her til aften er endnu en gledet ned, og så endda med Asti. Vi har jo ferie for dælen.

Det er nemt at lave og kræver bare en mousserende vin – eller hvidvin, Aperol og danskvand. Og nu er det jo Nicolai der har en fortid som bartender på Barbar bar (Vesterbro Torv), og derfor ham der laver drinks herhjemme. Men sådan en sag indeholder 3 dele vin, 2 dele aperol og 1 del danskvand. Og isterninger naturligvis. Jeg er ikke fan af alt for meget bitterhed, så den får lidt ekstra danskvand i mit glas. Jeg kan heller ikke tåle for høj promille, så det er ganske fornuftigt at tynde den ud for mit vedkommende. Er I på Aperol Spritz? Vi er… Og neeeeeej indlægget er ikke sponsoreret!

SKÅL! –

-Sebrina

4 kommentarer

 • Var også dybt misundelig på jeres drinks i søndags, men synes ikke sådan en matcher amning så godt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Mums det ser lækkert ud! Det skal da prøves i den kommende weekend når den står på børnefri veninde weekend! Kan det købes i almindelige dagligvare forretninger? Tak for en dejlig blog 🙂
  Kh mia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • vi er også hooked på denne dejlig drink;-) Vi smagte den første gang for 5 år siden da vi var på vores bryllupsrejse i Italien…Ihhh når jeg drikker den, tænker jeg altid på Italien 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sjovt! Jeg har set folk drikke det i Italien, men aldrig fundet ud af, hvad det faktisk var. Det ser SÅ fristende og frisk ud i den fine farve. Kan det købes herhjemme? Altså Aperol? For så må det da prøves!
  /tina

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 hurtige om at bo i provinsen