Opskriften på lækre blinis!

En motorcykeldrøm spøger..

 photo Motorcykel_zps087d8b35.jpg
Jeg ved ikke hvor mange der ved det, men Sebrinas far er fungerende kørelærer og har været selvstændig i mange år. Han har altid haft en passion for motorcykler privat, og synes bare, at det er fedt med en tur indimellem. Sebrina har det iøvrigt på samme måde… 😉 Derfor tror jeg også, at især Sebrina syntes at det var fedt, da hendes far besluttede sig for at udvide forretningen til også at være motorcykelkørelærer! Nu kunne hun jo måske selv få lov til at køre uden kun at sidde bagpå…

Jeg har personligt aldrig haft den store drøm om en motorcykel, og én ting Sebrina og jeg er enige om mht. motorcykler er, at det er rimelig risky at køre rundt på. Ellers har vi fundet ud af, at vi har forskellig smag ifht. motorcykler. Sebrina vil have en bambusraket, som hun og svigerfar kalder det, og jeg er til en mere old school og stilet af slagsen 😉

Jeg har kunnet mærke den sidste stykke tid, at tanken om at få et motorcykelkørekort er vokset på mig. Og jeg har fanget mig selv i at sidde og kigge på motorcykler… Det er Sebrina glad for 😉 Da jeg så så et program med David Beckham på rundtur i Brasilien (Into the Unknown) her op til VM, så har jeg været solgt siden da. Han kørte rundt på en ombygget Triumph Bonneville / Scrampler (har jeg søgt mig frem til på Google), som ser så cool ud! Og så søgte jeg lidt rundt og faldt også over en ret stilet Steve McQueen 😉 Jeps jeg er solgt, og da jeg nok ikke har mønter nok til at få en kopi af Beckhams, så er jeg faldet for en Moto Guzzi V7 Califonia, som I kan se nederst i fotocollagen.

Har I en drøm om motorcykel eller er I selv indehaver af en måske? 🙂 Sebrina og jeg ser i hvert fald os selv i læderkluns på motorcykel… når børnene er flyttet fra reden. Og de vil hade os for det!

Ja og så var det, at der pludselig kom motorcykler på bloggen.

– Nicolai

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskriften på lækre blinis!