shop ej sikke lej nyheder med 20% rabat!

Endnu mere Båstad

 photo 672a018b-ec71-4ecb-a4d6-004f0ebf6e0b_zps2363b8ca.jpg
Vi har taget 500 billeder på vores ferie i Båstad, og kameraet er også ved at blive fyldt op igen her i Hamborg. I får derfor lidt mere stemning fra Båstad, for det der med at uploade billeder tager en krig, så det venter vi altså med. Men på instagram (denormale og nvelken) er der næsten liveopdatering fra Hamborg 😉
 photo 2_zpsfe4e2619.jpg
Vi var afsted med Farmor, bonusbedste Jan og faster Camilla. Børnenes farmor er meget kreativ og arbejder til daglig i en børnehave, og hun havde alt muligt med, som særligt Aya kunne nørde med. Ret fedt, for når jeg skal finde på noget kreabeskæftigelse bliver det hurtigt perleplader eller tegning. Men Aya fik lavet fine kort, hvor planen var, at der skulle sendes hilsner rundt til familien.. Hmm.. det har vi ikke nået endnu. Men ferien er jo heller ikke slut! De er iøvrigt møgsmarte de der “stempler” til at lave stjerner, blomster mm. Sådanne nogen skal jeg have fat i! Hvor?
 photo 0f3d99c8-4b1d-4456-8a36-4035294d4780_zpsd50317ea.jpgSe lige hvor smuk Båstad strand er! Gode spisesteder og hyggelig stemning. Der er noget sydlandsk over den by, og havde det lige været fem grader varmere, var vi nok næsten hver dag taget hertil.
 photo 3_zpsfb7373b8.jpg
Men det var lidt skiftende vejr, så der blev altså nogle dage tændt op for pejsen, og så kunne der læses bøger, overføre billeder til computeren (ZZzzz..) og bare relaxe.
 photo 4_zps1f6efd8b.jpgBåstad har iøvrigt også en lækker (og sjov!) legeplads, hvor de “vokne” også kan lege lidt med. Den besøgte vi flere gange!
 photo 5_zpsa94b381a.jpgDen ene aften tog Nicolai og jeg ind til Halmstad, som er en forholdsvis stor by, som ligger ca. 20 minutters kørsel fra Båstad, hvor vi fik god mad og derefter en kaffe på espresso house, med udsigt til gaden, hvor der var godt gang i den! En masse (smarte og smukke) unge mennsker på gaden. En rigtig universitetsby, og vi kunne helt sikkert godt finde på at tage nogle dages ophold der på et tidspunkt. For der er altså også gode butikker 😉 Imens vi skruede op for kæresteriet i byen, blev der “hjemme” hygget med bål og skumfiduser.
 photo 9d562328-e2d2-4763-ab22-9330ad3d9293_zps2d58ecc8.jpg
Billedet her er fra Halmstad, for vi også derinde allesammen og shoppe lidt. Er det ikke en fin gårdbutik?

Åh vi er altså blevet lidt forelsket i Sverige <3

-Sebrina

4 kommentarer

 • Julie

  Sådan nogle udtrykkere så jeg i Tiger for kort tid siden. :=)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • udstikkerne kan også fås i panduro hobby.
  det er en fin gårdbutik, og paraplyerne sender mig straks tilbage til Bali 🙂

  // Rikke //
  Mit element

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Der er Så hyggeligt i Halmstad!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Netto har nogle på tilbud til 39kr og 25kr

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

shop ej sikke lej nyheder med 20% rabat!