De sejeste sneaks til de mindste

Hjemme hos Hr. Netflix igen


Ligesom vi voksne er afhængige af vores mac og iPhone, så er Aya også afhængig af sin iPad… eller rettere Netflix. Hun har dog klaret det med bravour at være væk fra sit næsten daglige drug i to uger. Og i aftes da vi kom hjem, blev der ikke engang spurgt efter iPad, ej heller som det første til morgen. Så det har været en sund pause, men efter frokosten blev der spurgt: “moaarrrr….. må jeg ikke spille iPad?”. Og der blev pludselig helt stille, da hun fik sin iPad i hånden  (Alvin sover samtidig middagslur). Nicolai gik ude i haven og ordnede det lange græs, og jeg kunne så pakke ud. Egentlig ret rart at være hjemme i ro og mag, og til aften får vi skønt selskab af mine sygeplejeveninder, deres mænd og børn. Tror der skal drikkes noget vin også ;-). Hele weekenden er der lagt planer, gode planer, og så er vi også klar til den der hverdag igen.

BTW så er SvampeBob er nr. 1 for tiden, og det er vi glade for, for hun har længe været oplsugt af ‘Jessie’ (preteen serie) i et længere stykke tid. Hvad hitter hores jeres børn lige nu? Jeg ved hvad der hitter hos mig – Pretty Little Liars! Wuhuu endelig kom der nye episoder på Netflix.

Rigtig god weekend derude!

– Sebrina

1 kommentar

  • Ea Maria

    Nu har jeg været på sommerferie… Længe, så nu har jeg lige brugt en rum til på jeres blog for liiige at lade mig opdatere henover sommeren og… Jeg bliver nødt til at skrive en kommentar! Jeg er helt vild med jeres fantastiske familie, jeres skønne bolig og jeres dejlige blog! Jeg synes særligt, at den følelse blogindlæggene sætter mig tilbage med er en nærværende enkelthed. Det handler ikke kun om, hvad der så er blevet købt, hvilken forlystelsespark, som nu er blevet besøgt osv., men så meget mere om nærværet i familien og hvad der rører sig lige nu og her – og om det er udvikling hos børnene, jobmæssigt eller personligt – så sidder jeg tilbage, som læser, med en følelse af nærvær. Slet og ret – tak!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De sejeste sneaks til de mindste