Ren billedspam fra Båstad!

Hvad skal vi opleve i Hamborg?

 photo hamborg_zps791c3cde.jpg
På mandag tager vi til Hamborg! Vi har booket en lille bungalow via airbnb, hvor vi får adgang til en lille have og legelir til børnene. Vi satser nu ikke så meget på at skulle bruge tiden i den lille hytte, men det er nu rart ikke at skulle tænke på babyseng, højstol mm.

Det er faktisk vores første storbyferie med børn, og vi glæder os meget. Nicolai har besøgt byen i arbejdsøjemed, men ellers har vi som sådan ikke været i Hamborg. SÅ… hvad SKAL vi opleve? Er der særlige gode spisesteder? (hvor børn er velkomne 😉 ) osv. I morgen laver vi en lille “plan”, så det kunne være skønt med nogle inputs fra jer læsere. Der er sikkert nogle af jer, som har været i Hamborg, og har nogle tips i ærmet! Har hørt at det skulle være det nye Berlin :-)Vi har kun tre dage, og derefter går turen til Legoland, og så er det også ved at være enden på sommerferien. Øv.

Men skyd bare ind. Alle forslag er velkomne!

– Sebrina

5 kommentarer

 • Trine

  Hej . Kig evt forbi bloggen Glamour4glamour, hun har vist flere Hamburg guides 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej:-)
  Vi har været i Hamborg for 3 uger siden, sammen med vores 4 årige datter. Jeg har på forhånd undersøgt og lavet liste “to see” og “to eat” men når man har børn med så skal man tage det som det kommer hehe ja, for barns interesser og cravings aldrig matcher de voksenes 😉 Men her er steder i burde se:
  1. tur med en dobbeltdækkerbus rundt i byen – det tager en time og man ser en masse oppe fra øverste etage
  2.Hamburger Dom (kæmpe tivoli) ligger på Heiligengeistfeld- ret stort og der er masser mennesker så lad være med at tage klapvogn med da det noget nemmere mht til forlystelser og så når børnene sidder på jeres skylder, kan de se meget mere. Det koster ikke noget at komme ind men hver forlystelse koster mellem 2 til ca 7 euro, og i kan tro der er både til små børn og til voksne, vi prøvede kun de til børn, Nikita var vild med alt det hun prøvede og spurgte efter mere hehe. Nåh ja, de åbner kl 15-23:00, det det smukkeste er at se når det bliver lidt mørkt for så der lys over i alle forlystelser. Prøv endelig Pariserhjul! Vær forberedt på masser lækre fristelser – søde sager og pølser, kager mm…Pas på popcorn, ved ikke hvad det er men i Hamborg alt popcorn er sød, vores datter var mega skuffet da vi købt stort pose popcorn i tivoli, det smagt føj;-)Hver fredag kl. 22.30 er der et kæmpe fyrværkeri.
  3.Miniatur Wunderland- ligger på Kehrwieder 2, Block D – åben fra 9.30-18:00 og koster ca 100 kr pr person mener jeg. Det er verdens største modeljern med masser små tog, flyver, biler,små mennesker der er bygget mini byer og landsbyer fra hele verden. Fantastisk oplevelse at se små tog og biller kører…de har skiftende lys der – så de laver som om det er dag og nat…super smuk at se mini Hawaii eller Alaska på den måde, de har også mini Danmark der hehe !
  4. ved siden af “tog-museet” ligger kaffebutik/café – det kan i ikke undlade at se da det dufter af lækker kaffe på laaaaang afstand, go and try – her rister de selv kaffe som man kan drikke på stedet og købe en pose med, de har også masser lækre kager, det vil unger elske imens voksne nyder GOD kaffe;-)
  5.Planten un Blomen – smuk og indbydende park i centrum af Hamburg med botanisk have og japanske bed. Der var vi hver dag, da vores hotel lå ved siden af. Der er ud over blomster, masser legepladser og muligheder for børn at brande krudt af. Og det er gratis;-) Kl 22:00 hver after er der vandspringlysshow, det varer 30 min og er gratis;-) Når i kommer til Planten und Blommen, se efter de små vejviser -Wasserlichtspiele. På nettet kan i se hvad spiller de den after i er der, som regel er det klassisk musik. Husk varm tøj med og noget snacks og drikke, må gerne også ha vin og øl med;-)
  6. vi har på vores 3 dages tur været på masser lokale legepladser (og dem har de mange af og de er SUPER flotte og rene), det er betingelser når man har en på 4 år med hehe.

  Det med at spise, kan man kun tage spontan, når man går rundt u byen og ser/dufter noget lækkert…;-)
  Det bedste sted ever hvor vi spist en af aftener var – italiensk restaurant – Trattoria Da Enzo. Jeg har skrevet om det på tripadvisor -http://www.tripadvisor.dk/Restaurant_Review-g187331-d1873249-Reviews-Trattoria_Da_Enzo-Hamburg.html
  Vi var heldige de havde et ledig bord, ellers vil jeg anbefale bestille bord midt på dagen når man er ud og gå 😉

  Husk – at have kontanter med, vi blev lidt skuffede da mange steder f.eks. i små bagerier og en del cafeer de tog ikke visa, kun kontanter…meget mærkeligt, men så har vi lærte det.

  Nu har jeg spammet rigtig meget her hehe, undskyld stavefejl, jeg skrev for hurtig så jeg ikke glemmer hvad vil jeg fortælle 😉
  Nyd Hamborg ! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg har lige været i Hamborg og det er en skøn by! Glæd jer:-) Jeg vil helt klart anbefale deres havnerundfarter. Der er to forskellige. Den ene sejler man kun på Elben og ser kun den store industrihavn. Her varer turen 50-60 min. Der er meget at se på f.eks. sejler man helt tæt på de kæmpe store skibe og ser kranerne arbejde og læsse varer ombord. Den anden rundfart varer 2 timer og her ser man også noget af byen, da man både sejler på Alster. Jeg vil nok anbefale den første, da to timer godt kan være lidt lang tid også for voksne;-) Derudover kan jeg anbefale Dock 10, der ligger lige ved kajen, som er et spisested lige ved siden af der hvor man går ombord på skibene. Her kan man til en billig penge købe nogle lækre sandwich med forskelligt fiskefyld – både noget børn og for voksne, så hvis børnene kan lide fisk så er det helt klart et sted i kunne gå hen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nela

  Hej! Jag är en tysk tjej som bor i hamburg och pratar bara svenska man tycker mycket om er blog.och jag bor i hamburg! (Kom faktiskt hem från danmark igår) nu tänkte jag skriva till er:ni ska iag åka till området som kallas för Schanze och ligget vud s-bahn sternschanze.det är typ lilla berlin.om ni ska på planten och blomen så ska ni se det här http://plantenunblomen.hamburg.de/wasserlichtspiele/.sen så är Hamburg fin i blankenese vid elbe.ocj set ifrån vvattnet.man kan hyra båt på dornheim.ha det så kul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aw, this was a very good post. Taking the time and actual
  effort to produce a really good article… but what can I say… I procrastinate a whole
  lot and don’t seem to get nearly anything done.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ren billedspam fra Båstad!