En dreng

Me and ma kidzzz

 photo adi_zpsa7c9190d.jpg
 photo 0df2398d-dad0-4243-abbd-73929a42de0f_zpsbdb72f27.jpg
 photo adi2_zpsf2a96f41.jpg
 photo adi3_zps34b8c34d.jpg
Børnene og jeg legede med selvudløseren forleden eftermiddag, hvor Nicolai ikke var hjemme, og der blev taget mange billeder! Men nu har jeg lige fået dem over på computeren, og der er kun få som er nogenlunde præsentable! I kan ligesom fornemme snigerAlvin ;-). Jeg var mega street den dag i mit nyeste kluns fra adidas. Det var egentlig det der kom med hjem fra Hamborg, og ikke så meget andet. Men er vild med det! Har en stor svaghed for adidas originals… Trøjen koster herhjemme 499,- og kan b.la. købes her (affiliate), og de mega seje leggins har jeg set hos adidas her til 300,-

Vi har problemer med opladeren til vores mac, men pludselig virkede den, så det blev alligevel en typisk skøn søndag aften, med afslapning og egen og andres blog! I morgen starter mit nye arbejdseventyr, og jeg glæder mig så meget! I må høre mere om weekenden en af de kommende dage. Vi har blandt andet besøgt en kennel… uh uh!

– Sebrina

2 kommentarer

  • Uh tillykke med det nye job!! Hvilken hunde race??

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Må jeg spørge hvor du har købt dine seje gamacher? Jeg ELSKER din stil, som er så cool og anderledes. Selvom din blog ikke er direkte modeblog, skinner din seje stil alligevel godt igennem. Mere af det tak 😉 Jeg følger fast jeres hverdag igennem bloggen, og selvom jeg selv kun er 22 år og ingen planer har i den nærmeste fremtid om familie, ELSKER jeg at læse og følge med i jeres liv 🙂 Helt klart min yndlings livsstilsblog, hvis man kan kalde det det. God aften til jer alle 4!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dreng