Endnu mere Båstad

Quiltet kattejakke til 80 kroner!

 photo b4b73123-371e-4058-a2f7-a69261e70831_zps3ec102f2.jpg
 photo 535c9765-3c09-4e00-9674-f06a0be40fa2_zps64e31b55.jpg
 photo 17d710dc-501e-404c-8e42-8d0949a799ff_zpse7910b36.jpg
Aya har allerde sin egen smag hvad angår tøj. Det har hun haft længe efterhånden, og hun går også op i om tingene ‘passer sammen’ farvemæssigt. Vi er en blanding af imponeret og skræmte, og prøver at håndtere det på bedste vis.
Da vi var i H&M i Sverige løb hun hen til klokkeblomst t-shirten, og spurgte med hovedet på skrå “ejjj må jeg ikke nok få den her bluse mor? MÅ jeg ikke nok?”. Og sådan har den kørt derudad hele ferien btw. Så er det bare en nederdel, hårbøjle, legetøj eller is der er blevet tigget om. Og hun ER blevet forkælet, men har godt nok også fået nej 1000 gange. Sådan føles det i hvert fald. Nå, men da vi stod der i H&M, så jeg den der fede quiltede kattejakke og viste den til Aya, som straks ville have den på. Nicolai prøvede med “så må hun vælge…”, men Aya var hurtig; “jeg vil gerne have klokkeblomst t-shirten OG jakken far… MÅ jeg ikke nok?”. Og hun ved åbenbart også hvordan øjenene kan blive større, og hvordan stemmen kan blive mildere. Oh my… det bliver ikke nemt, heller ej billigt, jo ældre hun bliver. Men jeg må indrømme… jeg synes faktisk det er lidt hyggeligt at shoppe med hende, også selvom det af og til går fra mit shoppebudget 🙂

Jakken er fra H&M og koster 80 kroner. Der er stadig masser af størrelser, og havde de den i str. voksen eller bare str. 164 eller 170, havde jeg hapset den til mig selv! Der er iøvrigt 10% rabat på hele sortimentet hos H&M disse dage.

Vi er ankommet til Vejle, og skal i Legoland i morgen. Det bliver sidste stop på ferien, og glæder mig til at se Ayas reaktion, når hun ser Legoland. Vi har nemlig intet fortalt til hende, men hun har hele sommeren snakket om Legoland, da reklamerne har kørt i tv. Håber ikke hun bliver skuffet. Nicolai og jeg glæder os også, for det er godt nok maaaange somre siden vi har været der. Vel små 20 somre siden. Fuck.

– Sebrina

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu mere Båstad