En lille sommerfilm

shop ej sikke lej nyheder med 20% rabat!

 photo ayagul_zps2f4b807d.jpg
Da vi for ca. 14 dage siden var til et bloggerevent, faldt jeg i snak med søde Margit fra ej sikke lej. Jeg fortalte at Aya var i en ej sikke lej bodystocking, da vi tog hjem fra hospitalet med hende. Det var en str. 50, den var gul og med hvide skyer og hun svømmede i den. Så fin, men desværre et print som ikke er til at få fingrene i længere –  jeg har nemlig søgt og søgt! Og bodyen var en gave fra en sygeplejeveninde, og faktisk den første gave til babyen der dengang var intern og ikke særlig stor. Elskede den body, og selvom hun svømmede i den, SKULLE hun have den på hjem, og hun passede den til hun næsten var to måneder ;-). Nå, men Margit fortalte så, at hun lige havde stødt på stoffet på lageret, og spurgte om jeg ikke ville have det, og så kunne jeg sy noget ud af det?! Øhhh jo!! Ikke at jeg på nogen måde er en mester til at sy, men jeg skal finde på noget rigtig fint, for det stof har bare en særlig betydning. Synes det var så sødt af hende at tilbyde mig det kvit og frit. Så nu skal jeg finde på, hvad der skal syes. I går havde børnene deres debut i Build-A-Bear, og det var en kæmpe oplevelse med en meget engageret medarbejder, og Signe, som Ayas nye yndlingsbamse nu hedder, kunne jo passende få et fint ej sikke lej sæt 🙂

Nå, men jeg har skrevet lidt frem og tilbage med ej sikke lej damerne, og i dag er deres nye kollektion kommet online, og I kan med koden “denormale” få 20% rabat på den fine nye kollektion til og med i morgen frem til midnat (altså t.o.m. 19/8 kl. 23.59). Der er altså nogle fine indianer/cowboyprint imellem!
 photo ejsikke_zps67f57b22.jpg

 

 

 

Psst… Og I deres outlet er der ret gode besparelser også!

Pt. sidder jeg i en lille hyggelig hytte i Hamborg, imens Nicolai kæmper med nogle overtrætte børn. I skal nok få mere at se fra turen. Her er i hvert fald dejligt…. og gode shoppemuligheder 😉

– Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille sommerfilm