Aperol Spritz

Vi var også til CIFF Kids (weekenden uge 31)

 photo f34ffc57-ef36-41cd-8335-b611114c2089_zpsfd5da769.jpgSelvom vi holdt fest i fredags og havde tømmermænd lørdag, fik vi altså også lidt på opleveren i weekenden. Vi drog nemlig til CIFF Kids søndag, og så på fint børnetøj og andet børnelir. MEN det var virkelig varmt i den hal, så det blev et ret hurtigt ukoncentreret visit fra vores side. Jeg er også bare satans dårlig til småsnak og promovere bloggen generelt. Men der var virkelig lækkert tøj, og jeg tog mod til mig og hilste på Lotte bag mimiscircus.com, fordi jeg længe har haft et crush på det fine circus porcelæn, og så stod der de smukkeste sækkestole, som vi MÅ eje herhjemme. Om 14 dage skulle de komme på shoppen blev jeg lovet!  Vi var inviteret hen til Fred’s World, hvor der ventede bobler, Kajkager og mommybloggere. Jeg nåede ikke at lure så meget på tøjet, for det var midt i ulvetimen for Alvins vedkommende og børn og Nicolai ville egentlig bare gerne hjem. Jeg skulle på Mother og drikke Aperol med de andre smækre mødre, så havde også travlt med at komme væk naturligvis… Så det var ikke så god bloggeropførsel, men alligevel var der gaver til Aya og Alvin. Alvin fik flere af de lækre basis bodystockings, som er så bløde og elastiske og ganske enkelt anbefalelsesværdige! Det er ikke alle bodystockings, som sidder godt på runde børn…. ahem… Og hvis I ikke tror på mig, så mener Trine  det samme 😉 Og I ved hun ikke lyver!  photo 3bf6a248-a0dc-4216-8a6b-1921ce4d5186_zps54157a40.jpg photo 6c540cb3-fa27-4d67-9f43-78bb24cee9bf_zps75d2fd34.jpgog så bare lige et par guldbilleder af drengene herjemme. “Tittebøøøøhh” er vi slet ikke færdige med herhjemme. Det er virkelig også en nem måde at være sjov på.

– Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aperol Spritz