stilinspiration til barylerne

Det var den weekend!

 photo ac33a9a0-233c-44fe-93c8-807f4c3cc3d6_zps7d2c4bf7.jpg
Hey bemærk lige hvor hurtigt, jeg er ude med weekedensindlægget! Flot ikke? 😉
Fredag kom jeg hjem til glade børn i fuld hopla, men desværre også en syg Nicolai. Vi har begge været meget snottede det meste af ugen, og fredag måtte Nicolai snuppe sig en sygedag pga. feber og en ekstra dosis snot. Vi måtte også aflyse de gæster, som skulle være kommet forbi til fødselsdagsmiddag for Nicolai. Ret meget øv.
 photo bbcafa4e-8fe8-4916-aac0-e4852cb8d5c0_zps8f70d15e.jpg
Disneysjov skulle ingen gå glip af, og tror faktisk det er første gang, at Alvin sådan rigtigt var med. Han blev dog lagt efter en halv time, da han var møghamrende træt. Han kunne “snydes” med tørret frugt, men eftersom han blev færdig med sin skål før Aya, dykkede han lige hånden ned i hendes skål og fik hapset nogle vingummier. Han har allerede snart smagt på alt det Aya blev holdt væk fra, indtil hun var de 2-3 år 😉
 photo 2jpg_zps20f6028f.jpg
Lørdag var heldbredet bedre hos alle, men det var ægte lørdag. ingen planer, bare fedtet hår og Mads & Monopolet. Vi bagte pølsehorn. Eller det vil sige, den der pølsehornsdej fra Rema blev foldet ud og fyldt med pølser. Skidenemt og de smager godt! Dovenskaben længe leve. Særligt på en lørdag!
 photo cef9f963-54b0-4b43-bbe1-e354d3b452a7_zps51a7dd73.jpg
Ude har vi naturligvis også været. Også selvom vejret har været mega tarveligt! Fandme ikke okay at åbne SÅ meget for hanen. Men vi kan ikke åbne døren herhjemme uden at Alvin løber hen til døren og sniger sig ud, skybrud eller ej. Og hvis han ikke kommer med, f.eks. hvis vi lige skal ud med en lorteble, går han i selvsving. Han elsker at være ude og traver med det samme ud på fællesarealet uden at kigge sig tilbage… så vi skal have os en havelåge. “Vi skal have os en havelåge” – det lyder godt nok….. ja… Men det skal vi! Ikke mindst hvis der også flytter en hund ind herhjemme (vi håber og håber).
 photo 3_zpsdd9ca4cc.jpg
Aya hentede sin cykel og fik sneget ud imellem læberne, at stangen kunne fjernes “i morgen”, altså i dag, og den stang har vi ikke kunne få af cyklen, selvom hun sagtens har kunne cykle uden. Så det var bare om at tage hende på ordet, og spørge om far ikke skulle gøre det nu? Jo da, og se hvordan hun jubler imens!! 🙂 Så skønt og sej hun er! Det er virkelig stort. Ligesom den første gang hun trillede, sad, kravlede og gik. Her til aften har vi cyklet en tur bare hende og jeg. Og jeg cyklede bag hende, og jeg blev ramt af “shit-hun-er-stor-nu”. Igen igen igen igen. Det går så mega stærkt. Hvad er det næste så? Tænker at der ligesom er et helle her de sidste år i børnehaven, inden hun skal i skole (fuck fuck fuck!)… ik?.
 photo 4ae99997-31de-4c35-880b-bb174076faac_zps9c1e0cec.jpg
Senere på eftermiddagen, altså i går eftermiddag, fik vi besøg af (faster) Emilie, som overnattede her. Aya og hende er jo jævnaldrende og de leger godt sammen, og Alvin er top underholdt også. Da luftmadrassen blev pustet op gik det helt bananas, men det lykkedes da at få Aya og hende til at falde i søvn i den om aftenen, efter en længere kamp med to fnidrede tøser ;-). Tænkte at Aya så ville sove der hele natten, men hun lå troligt ved siden ad mig, da jeg vågnede i morges… Jeg sov til gengæld mega godt alligevel, og kunne frisk tage til bodypump, som jeg desværre ikke har haft tid til i løbet af ugen.
 photo 5_zpsf2ee9a05.jpg
Overskuddet har været stort i dag, for der blev også (snyde)bagt, da jeg opdagede at vi havde en testpakke liggende. De blev ganske gode, men toppingen/frostingen eller hvad det nu kaldes, var ikke så populært. I hvert fald ikke lige så polulært som at pynte kagerne. Men de blev spist, og her duftede skønt.
 photo 7d50653d-adf9-4f7d-bccd-60ffa00dbe66_zpsc17a7cdb.jpg
om det var derfor at Aya havde plukket en fin buket til mig på legepladsen ved jeg ikke, men synes den var så fin. Hun og overboen på 6 år, var selv på legepladsen, og kom hver hjem med en buket. Så sødt <3

Nå jeg nåede da næsten lige at lave indlægget inden kl. slog 22, så vi kan komme i seng i nogenlunde tid, da der venter en lidt hård/presset uge herhjemme.

Det har været skønt med en weekend uden planer. Ej det har været tiltrængt!

– Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

stilinspiration til barylerne