når jeg dufter...

Er der noget der kan gøre mig glad…


Så er det blandt meget andet denne sang. Uanset hvor dybt koncentreret jeg er med et eller andet og dette nummer strejfer min øregang, bliver der skruet op for fuld skrue og danset rundt. Det var fandme også en god slutrunde…. Nej det er ikke Nicolai der skriver indlægget. Men Sebrina 😉 Are you with me?

1 kommentar

  • Haha, hvor fedt. Forleden sendte de Morten og Peter i fjernsynet og Morten var så frustreret over Danmark ikke kunne vinde så han satte den her på midt i kampen i håb om at det hjalp på trods af de sad og så kampen derhjemme. Men jeg er helt enig, man bliver bare glad.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

når jeg dufter...