Det bedste sted med dyr

Det varmere tøj er kommet frem…

 photo 8f85ba2e-c751-404c-aa00-1a8855837c70_zps42f956e8.jpg
 photo 64312d9c-372e-406d-95e4-1c0803f41d6b_zps5f27d413.jpg
 photo 795bd2af-b043-4c51-be36-908e6caf75b6_zps82f850ef.jpg
 photo a1759828-bfa6-4b7a-90a5-7591ba3144ed_zpsf7d80c69.jpgOvertøjsgarderoben er begyndt at blive skiftet lidt ud nu og huen er kommet på. Pudsigt nok, så er Aya meget glad for den grønne/neonfarvede hue, som jeg i sin tid faktisk havde købt til mig selv i H&M’s drengetøjsafdeling, men som hun nu har taget ejerskab over – og det må hun så sandelig gerne! Synes det er lidt befriende at se hende i andre farver end lyserød og lilla ;-). Synes faktisk hun er ret sej i ovenstående outfit! Leojakken er sådan en slags mellemjakke, som ikke som sådan er tiltænkt mudderleg i børnehaven, men hun er ret glad for den, og i børnehaven har hun for tiden termojakken på udenfor, så hun får den på i børnehave de dage hun/vi føler for det, og skulle den gå i stykker eller blive beskidt, så har det heller ikke været den dyreste jakke. Den er også god som en finere jakke. Den er fra H&M og koster 249 kroner. Støvlerne er hendes første vinterstøvler i år, og de er faktisk blevet brugt mange gange, da de er så nemme for hende at hoppe i, og jep, de er i sølv, hvilket jo overgår hendes gule Bundgaard gummistøvler, som hun nu også har brugt meget flittigt, og egentlig stadigvæk gør. Men jeg tror hun synes, det er rart med for i støvlerne nu. De er fra Bundgaard, og sidste år bemærkede jeg, at nærmest samtlige børn i børnehaven havde disse Trigger støvler, og de hang nærmest i samtlige flyverdragter, og dét var jo ret smart. Jeg havde dem også selv dengang jeg var barn, haha. Så begge børn har faktisk fået termostøvler i år (Alvin dog i militærgrøn), som er tiltænkt de meget våde vinterdage, og så er det bare meganemt for Aya hurtigt at træde i støvlerne herhjemme. Hun render jo ind og ud, så hun (og vi) foretrækker de nemme løsninger, hvis hun lige skal ud og lege med de andre nabobørn. De holder 100% fødderne tørre og også varme (selvom det endnu ikke er frostgrader), og så koster de 299,-. Se udvalget her. I fredags fik begge børn begge et par lidt finere vinterstøvler, som jeg lige må få knipset billeder af også.

Puha ved ikke om jeg er helt klar til vinter endnu… men vores børn er da!

– Sebrina

 

2 kommentarer

 • Matie Amalie

  Ej, hvor er hun bare stilet klædt på! Simpelthen så fint et outfit 🙂 gid jeg havde så fin en jakke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Mange tak. Nogle dage er hun ren farvelade og mønstermix og andre dage mere stilfuld 😉 Og jep, jeg gad også godt selv have den jakke, hehe 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det bedste sted med dyr