Det varmere tøj er kommet frem...

kig på årets julefrokostkjole til under 200 kr

 photo be22aaf0-426d-4df5-afeb-8eacf156c5ca_zps83ca9138.jpgMin yndlingskjole har det seneste år været ovenstående, som er fra ASOS, som jeg i sin tid købte for omkring 180 kroner. Jeg havde den på til bryllup, og sidenhen har den været til flere fester, og hvis jeg har haft tøjkrise, så er den altså vinderen. Selvom den var billig er kvaliteten virkelig god. Ligesom denne fra Nelly, som jeg havde på til årets bryllup. Derfor er der altså gået lidt sport i at finde kjoler, som ikke koster en formue, for jeg har nu erfaret x flere at særligt ASOS’ egne kjoler, sidder allerbedst på mig. Lige nu kører ASOS’ udsalg for fuld skrue, vi snakker -70%, og med koden 10MORE, får man yderligere 10% i rabat. Så jeg har altså fundet nogle gode billige bud, og er pt. hooked på sølvkjolen til én af årets julefrokoster.
 photo asos_zps34de48d6.jpg
 1. 2./  3. / 4./ 5./ (affilitate links)

Jeg er ikke den eneste der er begyndt at kigge efter julefrokostkjolen vel? 🙂

– Sebrina

5 kommentarer

 • Sofie

  TAK! Tak fordi din tøjsmag differentierer sig fra alle andre danske modebloggers smag. Det er super forfriskende 😉 og super cool!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Bøg-Skov

  Kære Sebrina.
  Tror at det er første gang at jeg skriver her inde.
  Jeg er virkelig glad for at følge Nicolai, Alvin, Aya og dig på bloggen. Jeg elsker virkelig måden at i for skrevet om jeres hverdags(liv). Dejligt for en anden børnefamilie. Tusinde tak for en god blog.

  Og p.s nu fik du lokket mig i fordærv på ASOS, for første gang i mit liv. Var på jagt efter din fine kjole, som desværre var udsolgt, fik så til
  gengæld fundet tre kjoler og et par sko… Godt det snart er en ny måned;)

  Mvh Maria Bøg-Skov, fast læser siden februar 2012:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Hej Maria. Mange tak for din søde kommentar. Det er så rart når I kommenterer herinde, så gør det endelig meget mere! Uha er “ked af” at jeg fik lokket dig i fordærv, men håber du bliver glad for dine køb 😉 Og nemlig.. det er snart lønningsdag (jeg tæller selv ned!)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Elken

  Uhhh nr. 2 er min favorit 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det varmere tøj er kommet frem...