De der hemmelige steder

Unødvendig viden

 photo 4c698ed9-939a-4023-adaf-94770b650b6b_zpsaf8380d7.jpg
Men alligevel elsker jeg sådanne indlæg hos andre bloggere, så her kommer lidt unødvendigt og navlepilleri herfra 😉

– Dagligt snakker jeg med mine forældre i telefon/facetime. Det er mest min far der ringer 😉
– Jeg nusser mig selv i søvne. Altså jeg nusser mig selv når jeg sover. Dette gør Aya og Alvin også. Hver aften SKAL mine ben nusses af Nicolai.. Er dybt afhængig af det, og kan blive meget fornærmet hvis han ikke gider!
– Når jeg har hostet, så nyser jeg lige efter. Nicolai syntes det var noget fis og underligt noget, men Aya og Alvin gør det samme, så han har forstået, at jeg ikke gør det med vilje. At det er min krop der har den “refleks”.
– Jeg sov hos mine forældre eller min storebror stort set hver nat til jeg var 12 år gammel. Derfor har jeg heller ikke de store problemer (andet end forstyrret nattesøvn), når Aya kommer trippende ind i vores seng om natten. Det vigtigste for os er, at vores børn er trygge ved at falde i søvn i deres egen seng, og nogle dage sover de hele natten i deres egen seng, andre nætter ikke.
– Jeg turde først at sove alene hjemme da jeg var 20 år gammel. Et par måneder efter min “debut” skulle jeg også flytte hjemmefra, så det var ved at være på tide…. 😉
– Jeg begyndte først at drikke kaffe et par måneder før min termin med Alvin. Nu drikker jeg 1-2 kopper om dagen. Kan ikke undvære vores Dolce Gusto maskine nu! På det seneste har jeg lagt mærke til at jeg synes varm kakao, lys chokolade mm. er for sødt, og jeg gider ikke at drikke/spise det. Det er måske ikke det dummeste… 😉
– Jeg har gået på Gunslevholm Idrætsefterskole og havde fodbold og gymnastik som linjefag. I kan nok gætte hvad jeg var bedst til…
– Det irriterer mig at der ikke er flere elastikker i Blaxx pakkerne. For pokker, elastikkerne er jo gennemsigtige og sådan en pakke bliver jo derfor hurtigt ‘brugt op’ herhjemme. Det billigste sted jeg har fundet dem er her (affiliate), hvor de koster 29 kr pakken. Jeg har prøvet Nettos, men de er slet ikke lige så gode.
– Jeg elsker morgenvækning på P3, og jeg når altid lige at høre det færdigt inden jeg kører ned i p-kælderen på Hvidovre Hospital (hvis jeg skal i dagvagt vel at mærke)
 photo f28934ac-4459-45b1-abc2-60cd011bc247_zps18f7a90b.jpg
og den nice bluse (for jeg ved nogen ville spørge) er fra Pieces, og bukserne en ældre sag fra H&M. Hov og endnu et punkt..

– jeg elsker at se resultater fra min pumptræning 😉 Min røv ER sgu blevet større, og jeg har nogle fine “før og efter” billeder, men I får dem ikke at se her på bloggen. Øv bøv hva!? 😀

– Sebrina

6 kommentarer

 • E

  Vil du ikke dele din pumptræning med os? Hvilke øvelser du laver, hvor meget og hvor ofte?
  Jeg vil også have en større nummi 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Mega hyggeligt indlæg altså!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nastassja

  Ih, jeg elsker også sådan nogle indlæg – virkelig hyggeligt!
  Og jeg har det samme måde med blax elastikkerne. Øv hvor bliver de hurtigt væk – og jeg bruger oveni købet de sorte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • z

  Hils Nicolai og sig at i også har en bloglæser som altid nyser efter host 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det sjovt! Er totalt inspireret – jeg vil os lave sådan et indlæg 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg eeelsker indlæg med unødvendig viden og ganske random facts om bloggeren! Det er så hyggeligt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De der hemmelige steder