nyt sofabord

Vi photo booth’er (og har også en vinder)


I får lige en af weekendens “film”. Photo Booth er altid god underholdning – for alle! ;-). I kan se flere på vores facebookside her.

Vi har haft en dejlig afslappende weekend, og har her til aften været endnu engang i Hørsholm for at nusse hvalpe. Om en måned skulle vi gerne have fået en ny beboer herhjemme, og er så småt gået igang med at kigge på, hvad vi skal anskaffe os til “den lille ny”. Kan allerede fornemme at der kommer til at gå en smule hundetema i den, men bær over med os. Vi er bare hamrende forelskede 😉

Vi har også fundet en vinder af de 500 kroner til Fisketorvet, og det blev Mette! Stort tillykke med det, vi sender dig fluks en mail!

1000 tak for alle deltagende, kan fornemme at vi ikke er de eneste som er fan af storcentre.  Brug resten af søndagen på noget dejligt, det kunne da være at tjekke ind på #bloggerliv, hvor I blandt andre kommer tættere på den skønne Lortemor.

– Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

nyt sofabord