Tirsdagens hjemmetræning (uge 46)

△ Gode indlæg #1 △

Jeg er ret vild med lignende indlæg hos andre bloggere, og da jeg følger en del blogs, får jeg også liket en del indlæg på bloglovin’, og dem vil jeg da gerne dele med jer læsere – måske I har liket de samme? Og jeg tror egentlig jeg vil gøre det lidt som en blandet landhandel, så nogle af de likede indlæg er ældre af dato, andre ret så nye! 🙂

Det rusker og bliver altså koldt nu, og denne tid har for os de sidste fire år herhjemme betydet sygdom. Det gør det nok i alle børnefamilier! I dag har Alvin feber og snotnæse, så det er heldigt at jeg har to fridage, som jeg kan bruge med sygt barn 😉  photo cecdb3cd-0e0c-40be-8c7b-80e0dc90c42c_zps274ae098.jpgDet plejer altid at være mig der rager snotnæse, influenza og hvad ved jeg til mig imens Nicolai slipper fri. Så unfair! Derfor prøver jeg at tænke en smule “forebyggende”, og udover vitaminer og mineraler, gode grøntsager osv. bliver der indtaget lidt mere ingefær denne tid end ellers. Denne lækre ingefærsirup er nem, og kan bruges på mange måder – prøv den!

 photo 03f83d74-d02f-4f91-8fe8-77cdd537d471_zpsa689713d.jpgUnder min barsel var planen, at jeg skulle give mig i kast med sådan en DIY opbevaringspose, som den altid meget inspirerende Leizyb står bag – det er endnu ikke sket selvom barsel er long gone! Men håber stadig at jeg får taget mig sammen en dag….

 

Og så tror jeg altså at vi i år skal lave en adventskrans ala nedenstående i år. Den ville bringe stor glæde hos Aya især, og tænker, at hun selv skulle få lov til at klistre slik på. Jeg har jo en del fridage sidst i november/start december, og nu hvor de desværre ikke skal bruges sammen med en hundehvalp, skal den bruges med børnene. Kransen har jeg set hos denne inspirerende dame.

 photo e5c9df5c-97e1-41d7-899c-ad1c688a663f_zps2aa4804a.jpg

 

 

 

 

 

 

Jeg er vild med Kias “nye” blog og mange af hendes indlæg vækker noget i mig.“Tag nu lige JA-hatten på ik?”, bør I læse, hvis I ikke allerede har læst det!

Og så synes jeg virkelig det er spændende læsning at læse om andre som har haft en noget anderledes barndom end jeg selv. Eller i hvert fald nogle helt andre betingelser end jeg selv. Læs om Jelenas oplevelse af krig i en meget ung alder her.

Og jeg har mange flere at dele med jer… 🙂

– Sebrina

2 kommentarer

  • Ej hvor sjovt, jeg har lige smidt den på insta og spurgt hvad i andre skal have i pr, da jeg tænker at denne bliver svær at overgå 😉 måske man bare skulle gentage succeen. Tak for linket 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • That’s really thnkiing out of the box. Thanks!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagens hjemmetræning (uge 46)