søskende der leger sammen - thank god!

en ulykke kommer sjældent alene…

på en time har vi fået to ret trælse beskeder.

1. at Rødbeden ikke kan laves. Eller jo det kan den, men det ville blive aaaaalt for dyrt ifht. hvor gammel bilen er osv. Så nu hedder den en længere periode med DSB, og det er jeg på ingen måde fan af. Så forkælet er jeg, men det passer bare ad H til, særligt om vinteren (hvor jeg får lyst til at fyre MC Einar af.. “med det første rim på sporet….”). To biler er nærmest en nødvendighed for os…

2. som var den der fik tårerne til at løbe over. At der ingen hvalp er til os. I sidste uge fik vi at vide, at der var mistanke om, at hvalpen (som skulle have været vores om to uger) muligvis havde nedsat hørelse. Den er total døv, og der er ikke en hvalp til os nu. Det virker så latterligt, men jeg tuder og tuder. Har fået omsorgsdage lagt ind i min vagtplan, og vi havde udset os udstyr og været med inden hvalpene var blevet til, så det gør sgu ondt helt ind i hjertet. Kennelen har taklet det så godt og professionelt, så der er intet at sætte på dem, men det ændrer ikke på, at vi bare lige nu er kede af det.

Det er måske luksusproblemer vil nogen mene, men det er vores hverdag, vores liv, og det har en kæmpe betydning. Begge punkter.

Så det blev til et FUCK mandag indlæg!

– Sebrina 

6 kommentarer

 • Maija

  Godt det ik er væree

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvor ærgerligt.. Men hvorfor kan I ikke have en døv hund?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Ej, hvor er det trist.. Kan virkelig godt forestille mig sorgen over at have forestillet sig hvalpen, mødt den flere gange og så ikke få den alligevel! Stakkels hvalp og stakkels jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan sagtens forstå at begge dele virker totalt overrumplende, især når de kommer på én gang. Der skal ikke “undskyldes” for at man reagerer på sådan nogle nyheder, for selvom det sagtens kunne være værre, så er der altid noget der er værre, og det ændrer ikke på de følelser man har her og nu. Jeg forstår godt at I ikke tager en hund der er døv, for det kræver uendeligt meget EKSTRA arbejde, udover det store arbejde en hund er i forvejen, og det er der de færreste der kan klare optimalt – og slet ikke med jobs, børn osv. Det er det helt rigtige og mest ansvarlige valg, men det gør det jo på ingen måde lettere. Jeg sender en kæmpe krammer, og håber solen skinner klarere i dag. Og hvis ikke, så er det også okay. Man skal aldrig undskylde for hvad man føler. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Øv øv øv, kram til jer! Det er rigtig surt lige nu, men på lang sigt tror jeg I bliver glade for at have en hund, der kan høre – en døv hund er et kæmpe arbejde. Det kan i forvejen godt være ret hårdt at have en hvalp, så jeg tror, at noget af glæden ved det lille nye familiemedlem ville drukne i den ekstra træning og arbejde. Der skal nok være en ligeså sød hvalp derude, der bare venter på at blive en del af jeres familie 🙂 Mht. bilen er det da bare pisse irriterende – det kan jeg også godt forstå, du er nede over! Håber snart det hele løser sig for jer – og du skal ikke undskylde for, hvordan du har det – det er jo ting, der betyder noget for jer, så selvfølgelig bliver du ærgerlig og ked af det! Jeg håber, det hele er lidt mere overskueligt i dag. Kh. Tanja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh hvor jeg dog føler med jer på det punkt. Øv, når man lige har sat sig op til at den lille vuf skulle være en del af livet <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

søskende der leger sammen - thank god!