støttesange

fire dage alene med børnene

 photo 011c541e-4573-4d88-9f27-4e07e44ee972_zps5bc7ff8f.jpg
det er hvad jeg skal være fra i morgen. Nicolai skal på en længere rejse med arbejdet, og vi har faktisk ikke været adskilt så længe og så langt fra hinanden siden der er kommet børn ind i billedet. Jeg har faktisk hele tiden været nogenlunde cool med det, for herregud, hvis andre kan, så kan jeg da også. Men altså nu hvor han her til aften går og pakker, så er jeg ikke kun spændt på hans vegne. Jeg er også noget spændt på, hvordan jeg klarer den… såeh… hvordan gør man? Der er allerede forberedt mad til to dage, og jeg har fri fra arbejde fredag. Alvin er igang med flere tænder, så det bliver ja… spændende…! Godt jeg har en storebror og svigerinde som kan passe på mig noget af tiden, for mine forældre smutter til Berlin i samme tidsrum, de var jo ellers min plan A, røvhuller! 🙂

Jeg har her til aften fundet vores lyskæde frem, som vi brugte til vores solsejl i sommer, som skaber ægte hyggestemning, for vi skal have det såååå hyggeligt med julemusik og alt muligt…. jo det skal vi!

– Sebrina

2 kommentarer

 • Lonnie

  Jeg er alene 14-30 dage af gangen. Det involverer en del rugbrødsmadder, et minimum af rengøring og en del pligter, der bliver ordnet med vågne børn, der må leve med at mor lægger tøj sammen, stiller i opvaskeren eller svinger en støvsuger, så jeg også kan nå at ligge lidt på sofaen efter sengetid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg skal være alene fra 28. Dec og 6 uger frem! :-/
  Jeg satser benhårdt på at mormor og morfar giver et nap med, i ny og bæ 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

støttesange