Når man lokkes af en rabatkode!

Gode indlæg #2

 photo PicMonkeyCollage_zpsbcf1e83e.jpg
Det er blevet tid til at dele flere gode indlæg. Har en meget laaaang liste på bloglovin’, så det tror jeg bliver en fast ugentlig del af bloggen, sådan at dele lidt linklove ♡

For tiden sidder jeg og klapper i mine små (tørre) hænder over at én af de sejeste jordmødre jeg kender, er begyndt at blogge. Hun er så ligetil, og når jeg sidder og er flad af grin over hvert indlæg, forestiller jeg mig, at hun sidder foran mig og fortæller om det. For vi har nu haft nogle gode og sjove vagter sammen på patienthotellet og snakket om stort og småt, og hun er meget ærlig og pisseskæg! Indlægget her om lorten i badebassinet er hylende morsomt. Must read!

Jeg er egentlig ret glad for diverse hairdo’s (eller hvad de nu hedder), selvom jeg for tiden selv ikke formår andet end hestehale, knold eller fletning… eller løst hår. Nu har jeg endelig fået en god længde, og skal blive bedre til at eksperimentere med garnet! og Christina har egentlig ret mange hairdo’s, og synes denne er fin og nem (har nemlig selv prøvet for længere tid siden), og må snart lave den igen!

Og nu hvor vi er ved de der DIY’s, så kunne vi smadder godt herhjemme tænke os en bænk af treller. Vi ved ikke hvor den skulle stå, men i første omgang kunne det jo være en slags havebænk/terrassebænk. Det må dog blive et forårsprojekt, for det der med at stå ude i kulden og sådan + det faktum at der er andre hjemmeprojekter som er vigtigere i øjeblikket, bliver det projekt udskudt 😉 Men KreaVilla har lavet en fin guide her

Det jeg faktisk har allermest af under gemte indlæg er madopskrifter. Eller kage/dessertopskrifter! Sidste år prøvede vi denne opskrift af; risalamande med appelsinsauce og karameliseret mandler, og den kan virkelig anbefales, hvis man gerne vil peppe den traditionelle risalamande og kirsebærsauce lidt. Eller rettere tør gøre det ;-).

Gode indlæg #1

– Sebrina

2 kommentarer

 • Marie

  Hej Sebrina, er vild med de her gode indlæg-indlæg! Lækker service at få udpeget det bedste fra andre blogs + indblik i dine/jeres inspirationskilder.
  KH Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Så dejligt med lidt inspiration, og hvor skriver “lillemor” dog sjovt! Hende må jeg vidst hellere følge, på trods af jeg ingen børn har 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man lokkes af en rabatkode!