Det er okay at være homoseksuel

Hos faster

 photo 2566eaae-8220-4157-9ff7-a7efe2fd8944_zpsf36b77de.jpg
Om lidt kører vi ind og henter Aya, som for første gang har overnattet hos sin elskede faster. Bare hende og faster Camilla. De to havde en faster-niece dag i går, hvor de har været i Tivoli og hygget MAX. Så vi glæder os til at høre Aya fortælle om sin dag. Det er fantastisk at have sådan en faster. Tænk det der med at overnatte alene i fasters lejlighed og have fasters fulde opmærksomhed og bare blive forkælet. Det er den rene luksus, i hvert fald for Aya, og er slet ikke i tvivl om, at det har været en stor oplevelse for hende. Bagefter skal vi til et event hos Nordisk Film, så hun får lige lidt mere på opleveren ;-). Så i går havde Nicolai og jeg kun Alvin at tage os af, og det nød Alvin og vi skam også.

– Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er okay at være homoseksuel