Lidt om at arbejde på barselsgangen

Popupshop vinterjakken – en sej pigejakke!

 photo 717b24b2-4cd9-454c-9a9e-2e4e37426ed8_zps9451355f.jpg
 photo 45d0c84a-6931-4284-a80c-ae0c9cf9cbfb_zps9fef6b26.jpg
 photo 14d1957a-924e-4f24-ab44-bb1059189ef6_zps388e535f.jpg
Nicolai og jeg har faktisk brugt længere tid på at finde Ayas vinterjakke i år fordi

– Aya jo nu har (stærke) holdninger til, hvordan tøjet skal se ud og være
– vi gerne vil have en til hende som er i god kvalitet
– den skulle koste under 1000 kroner
– være lidt anderledes i farverne/design end så mange andre vinterjakker. Vi kunne sikkert takke ja til en sponsoreret jakke af god kvalitet, men vi synes virkelig ikke at denne sæsons vinterjakker har haft nogle pæne designs/farver, og da vi betaler skat af de “gaver” vi får tilsendt i blog øjemed, bestemte vi os for at købe og vælge en jakke selv, som opfylder vores, og også Ayas krav.

Vi valgte at købe en jakke via Stylepit igennem et af vores eget affiliatelink, så vi på den måde fik lidt rabat på jakken. Smart smart. Ikke den store besparelse, men lidt har jo også ret!

Det blev derfor denne zebrasag fra popupshop, som koster 750 kroner. Den er i god kvalitet, dejlig varm, og er megasej. Aya er vild med den! Hun har også disse Hummel zebrasko, for dyreprint er sagen i øjeblikket nu. Det er hendes mor glad for, haha. Hætten slutter også tæt om hendes hoved, hvilket vi også skal tage højde for. Hun kan gå helt i spåner, hvis hun gerne vil have hætten på, og den så ikke slutter tæt om hendes hoved. Så I kan nok fornemme, at der er lidt at tage højde for. Når jeg læser det virker det fuldstændig crazy, men vi er bare nået dertil, at kan vi undgå diverse konflikter om morgenerne ved, at der ikke er problemer med tøjet, så er vi glade. For det har bare betydning for Aya. At der ikke er syninger der generer, en hætte der ikke falder ned, en lynlås der ikke driller, en jakke der er varm nok, ærmer der ikke driller, en jakke Aya selv synes er pæn mm. Så denne sæsons vinterjakke er (indtil videre) et hit 🙂

Der skete iøvrigt noget vildt i weekenden. Aya spurgte af egen fri vilje “må jeg ikke få bukser på i dag?”. Det er ikke sket i lang tid… altså hun har haft bukser på, men det er ikke med hendes gode vilje. Det har nok noget at gøre med, at hun den seneste måned har klaget over at det er koldt på benene, hvis hun har strømpebukser på, og har erfaret, at det rent faktisk er rarere med bukser i denne tid. Der må virkelig sidde nogle læsere og tænke “ej slap nu af med det tøj altså….”, og det er netop hvad vi faktisk har gjort. Eller prøvet at signalere til Aya, at vi har gjort. Vi har om aftenen lagt tøjet frem til Aya og sagt “det er det du skal have på i morgen”, og så har der ikke været de store problemer om morgenerne siden – medmindre tøjet har drillet hende af en eller anden årsag, haft et lille hul vi ikke har opdaget, været stramt eller andet. Cirka hver anden dag har Aya så selv været med til at bestemme (og det har så altid været nederdel eller kjole der er blevet valgt). Vi har også selv valgt nederdele og kjoler, for at det netop ikke skulle være noget “specielt” at have nederdel eller kjole på. Vi har også snakket med pædagogerne om det, da Aya jo har udtalt til os “det er kun drenge der har bukser på”, “jamen så vil x ikke lege med mig”, “så er jeg ikke fin..” og andre lign. udtalelser.  De har dog ikke bemærket noget fnidder i børnehaven, for vi har været lidt nervøse for, at nogen bliver holdt ude, hvis de ikke har haft noget særligt tøj på. Det her tøjissue er virkelig kommet bag på os. Og det er ikke kun Aya der har fokus på tøj. Flere af forældrene til særligt pigerne i børnehaven kan fortælle det samme! Og det har sat nogle tanker igang hos Nicolai og jeg. Vi tænker sgu nok nogle gange for meget over tingene, men der var bare en længere periode, hvor vi netop havde nogle ærgerlige morgener pga. tøjet, og så snakkede vi frem og tilbage om, hvad vi kunne gøre for at undgå de konflikter om morgenen bedst muligt, for det var ikke sjovt for nogen herhjemme at starte dagen sådan. Vi blev alle i så dårligt humør. Og om vi har tacklet det korrekt er jo aldrig til at vide, men det har virket for os herhjemme, og tøjet er ikke længere et større problem, og det er fandme skønt bare at sige efter morgenmaden “og så går du ind og tager tøj på”, og hun så bare gør det, imens vi kan gøre os klar, få Alvin i tøjet, smøre madpakken mm. Det giver tid til at vi ofte kan nå at hygge eller lege efterfølgende og det er da bare mega rart.

– Sebrina

Indlægget indeholder affiliatelinks

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om at arbejde på barselsgangen