Vinderen af Littlest Pet Shop

Når man lokkes af en rabatkode!

 photo PicMonkeyCollage_zpse591e836.jpg
1. Perlespa 229,-/ 2. Discokugle 149,-/ 3. Didrikson luffer 134,-/ 4. Pippi Langstrømpe kaffestel i porcelæn 169,-/ 5. Loop & loom armbånd 99,-/ 6. Biltæppe 159,- / 7. Pengeskab 89,-/ 8. Frozen walke talkie 169,-/ 9. Batman vækkeur 339,-/ 10. Frozen badehåndklæde 143,-/ 11. Skylanders nattøj 135,-/12. BRIO minikøkken 429,-/ 13. Selvlysende HAMA perler 79,-/ 14. Skylanders startpakke 499,-/ 15. Popcorn + hotdog maker 479,-/ 16. Littlephant talguirlande 329,-/ 17. Bingospil 99,-/ 18. sminkedukke 169,-/ 19. Urtræning 109,-/20. BRIO labyrint 269,-/ 21. Racoon opbevaringskurv 289,-/ 22. Lindberg skihue 134,-/ 23. Spiderman laserguns 329,-/ 24. Rengøringsvogn 149,-/ 25. Frozen puslespil 87,-/ (affilliate links)

I sidste uge fik Nicolai og jeg lavet en liste over de gaver der skal købes til diverse børn her i december. Der er nemlig flere fødselsdage og en del julegaver, og det er en liste vi laver hvert år, hvor vi skriver hvad de enkelte sådan ca. skal have for i beløb. Bare så det ikke helt tager overhånd 😉 I er da sikkert trætte af at vi gang på gang nævner Lekmer, men de har bare det største udvalg af alt, samtidig med at det meste er billigere end andre steder. Lige nu er der en rabatkode på 200 kroner, hvis man køber for over 1000 kroner. Koden er  LEKMER200DK. Og ja, 1000 kroner er meget, men med gaver til Aya, Alvin, kusine, tvillingerne, Oliver, grankusiner, veninder, venner og tre børnefødselsdage i december, så er vi for længst nået op på det niveau. Så én gang stor bestilling med besparelser + 200 kroner fratrukket foretrækker vi. Også fordi nogle gaver køber vi også for andre… Det løber altså op og bliver til mange gaver (og penge!). Jeg er nu gået igang med børnenes julegaveønsker, og er ikke helt færdig, men Aya har nævnt mange gange at hun ønsker sig
– walkie talkie
– lommelygte
– bare alt med Frozen/Frost
– perlespa!?
– discokugle
– my little pony
og så sad hun i søndags og krydsede (alt) af i legetøjsreklamerne hjemme hos mine forældre, haha. Dér hvor der var to krydser, var så det hun ønskede sig allermest – sagde hun. Nogle ting skrev hun også AYA ved. Åh jeg synes virkelig det er en hyggelig tid, og julen har bare fået en anden betydning nu. At jeg skal arbejde juleaften snakker vi ikke så meget om vel..

Til Alvin har vi fået solgt det seje gule borde/bænkesæt, som har stået på hans værelse og bare ikke blevet brugt. Det har taget meget plads på hans værelse, og vi har besluttet os for, at han skal have sådan et biltæppe, hvor han kan lege med sine biler, for han bruger altså ret meget tid på de biler. Havde aldrig troet at sådan et tæppe var musthave, men kan godt se at det ville blive et hit! Jeg havde også en idé om at det var meget dyrere, men blev overrasket, så sådan et legetæppe får han i julegave.

De andre ting vil jeg ikke skrive hvem er til, for deres forældre læser måske med her på bloggen, og selvom det jo er til børnene, må det da også gerne være en hemmelighed for forældrene 😀

Puha det indlæg tog satme sin tid, så håber at nogen af jer måske er blevet inspireret? I er vel sikkert også gået igang med julegaverne eller hvad?

– Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af Littlest Pet Shop