Gode indlæg #2

Sebrinas juleønsker

 photo sebrinas_zps91e4f9b4.jpg
Øverst: GHD eclipse glattejern/ Stylepit buksedragt (str. xs)/ ASOS sweatshirt str. 8/ adidas hue (spar 25% tom. 30/11)/
Midten: Nike jakke str. S/ Magasin bodystocking str. s/m)/ Magasin bh  (str. s/m)/ adidas kjole (str. 8/10)/
Nederst: adidas kjole (str. 8/10)/ Peter Kaiser pump str. 37,5 – ønsker mig MEGET! (brug koden RABAT452 og få 15% rabat)/ Mumi jubilæumskopNike Roshe Run vinterstøvler (str. uk 4)/ (indeholder affiliate links)

Med koden CYBERWKND20 får man 20% af prisen inde hos ASOS.com, hvor mange af ønskerne er fra (gælder t.o.m 2. december!) 😀
Så har vi modtaget alle ønskelister fra familien, og vi er de eneste der ikke har fået sendt vores afsted. Jeg er blevet færdig med min, og hvor smart er det lige at bruge bloggen og linke til dette indlæg? 😉 Så er der både billede og direkte links – skide smart, hvis jeg selv skal sige det! Så I vil nok blive bombarderet med ønskelister de næste par dage, da Nicolai, Aya og Alvin også har seperate ønskelister, og så har Nicolai og jeg også en fælles ønskeliste. Puha, det er mange lister! Måske nogen kan blive lidt inspireret?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode indlæg #2