De blødeste og lækreste vinterstøvler - Nike Roshe Run

Billig ballerina skørt – eBay tip!

 photo 2c0c51fa-6a95-484a-948e-a8ff0adbe073_zpsa44c40a6.jpg
 photo d50e44b7-0b86-46db-955c-2f5635d86560_zps8799422b.jpg
 photo ff16bc09-e0bd-45ca-ad5a-7c61795511b4_zpsae46463f.jpg
Signe tippede om billige ballerina skørter på eBay, og eftersom at vi herhjemme jo har en ægte ballerina, eller i hvert fald en pige som elsker de skørter, hoppede jeg i! Herregud de 79 kr (inkl. porto) var altså forsøget værd. Så nu er der altså også kommet en sort til samlingen, og der er nok flere på vej til den pris! De kan købes her i alle mulige farver og størrelser for 79 kr inkl. porto, og har været omkring to uger undervejs. Helt dugfriske (og ikke så skarpe) billeder af ballerinaen herhjemme, som blev edder lykkelig da postbudet i dag kom forbi med en pakke til hende.

Vi har været ude at kælke i dag, og det kribler jo for vildt at komme afsted på skiferie, når der ligger sådan en smuk sne og solen skinner. Kun små tre uger og så er vi på vej…! Indtil da er det helt fint for os at bare kælke. Det er god træning for mig at trække de to krudtugler afsted på kælk, skal jeg hilse at sige. Og tilmed bære Alvin op ad bakkerne… Pyha. Men vi har hygget os gevaldigt i dag, og nu trænger hjemmet til en kærlig hånd. Alvin og Nellie sover middagslur og Aya er helt optaget af Kong Julien (ham den sjove fra Madagascar) på Netflix. Kan virkelig anbefales. Serien er også voksenvenlig 😉 Nicolai kommer inden længe hjem fra arbejde, og så er det min tur til at smutte afsted på arbejde. Og så har jeg fri helt til på lørdag. Juhuuu! Så selvom det er en børne- og hundehvalpsvenlig nytårsaften vi skal holde i år, så har jeg nok en smule tømmermænd d. 1. januar. Det fortjener jeg sgu. Og jeg glæder mig! Skal have dette konfettisæt på iøvrigt! Bukserne så jeg på tilbud hos H&M i går!

– Sebrina

2 kommentarer

  • Maja

    Vi skal på første familie skitur i år, og er så spændte. Vores pige er jævnaldrende med Aya og vores søn er lidt yngre end Alvin. Har i nogen gode råd? Måske I lavede et indlæg sidste år?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Bean

    Bum! Så er der bestilt hjem til pigerne på 2 og 5 år. Jeg er helt ny på det der Ebay, men kan fornemme, at det kunne blive interessant 😉 Tak for tippet. Og tak for at lade os læse med.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De blødeste og lækreste vinterstøvler - Nike Roshe Run