vores hundehvalp♡

de normales historie #1

 photo 4e4f452b-b82a-40f1-9f24-4f4dd9c7c177_zps65390517.jpg
Med stærk inspiration fra Elisabeths instagram (@fyrstenogfruen) får I hver dag her op til juleaften en bid af vores historie og liv. Måske nogle små hemmeligheder også ;-). Der kommer til at være enkelte give aways og konkurrencer, men det kommer ikke til at fylde så meget. Så vi laver vores egen julekalender i år, hvor I gerne hver aften kan blive lidt klogere på os og vores historie.

Nu er det faktisk over syv år siden vi mødte hinanden, og december var faktisk måneden hvor vi forelskede os i hinanden – men vi var IKKE kærester ;-). Vi havde “fundet” hinanden over DKBN. Nicolai aka. Acnejeans havde sendt flirtende smileys til mig aka. Pølseklokke. Vi levede pt. begge singlelivet og ingen af os havde i første omgang forestillet os, at vi skulle noget fast. Efter et par måneders uskyldrigt skriveri, som i “har du haft en god weekend?”, “jeg var i byen på Park”, “jeg har spillet kamp”, “vandt i?” , “fik du scoret i weekenden?”, ” ja, du kom jo ikke” osv., mødtes vi på Den Glade Gris. Jeg var meget tæt på at smutte, da Nicolai skrev at han og nogle studiekammerater var på vej, men mine sygeplejeveninder (tak piger!) insisterede på at jeg blev, så aftalen var at en af tøserne skulle lure ham ud og ligesom sige “go” eller “no go”, og så kunne vi smutte uden Nicolai bemærkede noget. Det blev “ej han er sgu meget pæn… han har det og det tøj på, snak med ham!”. Så det gjorde jeg så. Og vi dansede også. Fyre der vil danse og også sådan bare semi kan finde ud af det, har altid haft en god plads i mit hjerte ;-). I kan måske fornemme hvem der skriver historien her, så Nicolai må lige læse igennem inden det bliver udgivet, så han også kan sige ok til min version 😉 Vi hang længe ud i baren og det første jeg bemærkede var, at Nicolai havde nogle meget pæne og maskuline hænder. Vi kyssede også  den aften, for der røg en del marcipangrisshots ned, og da Nicolai pønsede efter at komme med mig hjem, var jeg hård og kontant “nej, det kan du ikke… Men du må gerne følge mig op til Nørreport station hvor min cykel står og så kan vi spise en hotdog” – inkl. en fuld veninde på slæb. Og så kyssede vi farvel på Nørreport St.

8 kommentarer

 • Hehe, hvor kært. Der er noget særligt ved at høre, hvordan par har mødt hinanden.
  Tak for at dele. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  åh en god ide til en julekalender. Så hyggeligt at høre om hvordan i nødte hinanden og hvordan det hele gik derfra til hvor I er nu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Nu er jeg ikke sådan en, der kommenterer særlig meget i blogland. Men må altså give jer stor ros for at lave en anderledes julekalender – det er rigtig fint med alle disse ‘give-away’, men en fortælling over 24 dage er meget mere julet efter min smag 🙂 Glæder mig til at følge med alle dage!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Skøn julekalender (Der ikke indeholder ordet “vind”) 🙂

  //
  http://www.barnpaasu.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Totalt hyggelig læsning – man kan da kun blive i godt humør over sådan en fortælling (: Jeg glæder mig til at læse flere hyggelige anekdoter i jeres julekalender.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Befriende med en anderledes julekalender. Elsker det allerede 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  yay, god ide! Jeg vil MEGET hellere have historier end præmier. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nåååhr, en sød historie og en god idé til en julekalender! Så dejligt at læse om jer

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

vores hundehvalp♡