de normales historie #12

de normales historie #13 (tvillingerne bliver født)

jaja så var det at vi kom liiiidt bagud med den kalender. For jeg har sovet, været til julefrokost, sovet, været til fødselsdag og igen sovet. Såeh..

men nu er det blevet mandag og dagen er faktisk tiltænkt bloggen, så håber at få indhentet lidt af det forsømte 😉

Tre uger før jeg havde termin, var jeg oppe og forsvare RUC projektet og kom ud med en god karakter. Og så kunne jeg endelig holde sådan rigtig barsel. Det var tiltrængt! Og det var tilmed jo også pludselig blevet sommer! Jeg havde det egentlig ret godt, var ikke kæmpe stor, så jeg troede lidt at jeg skulle gå over tid. Vi havde styr på det praktiske, og jeg fik også pakket sådan en fødselstaske. Ventetiden gik med VM, cykelture, gåture, cafeture, stranden og være sammen med familie og venner. Nicolai tog sommerkurser på CBS, således at han ikke skulle have så mange fag i efteråret, og derfor kunne være ret meget hjemme den første tid med baby.

Min far ringede nu seriøst dagligt bare lige for at høre om der var noget i gærde…

14 dage før jeg havde termin var vi til fredagsrock i Tivoli og fik en besked fra Nicolais far – tvillingerne var født! De kom 4 uger “før tid”, og dagen efter var vi ude og se på de fine små babyer. Det var lidt vildt at vide, at nu var det snart vores tur. Det kom pludselig meget tæt på!
 photo 6603ee6b-ec03-43a5-baf8-de8dbd632416_zpsbebb83c3.jpgden højgravide dikker dikker, en stolt storebror og storesøster og tvillingerne- Emilie og Sebastian, og jeg ved ikke hvem der holder hvem 😉 Jeg tror måske det var Emilie jeg havde i armene…
Ca. en uge før termin kom plukkeveerne meget ofte og blev også stærkere, så det strejfede mig, at jeg da nok ikke gik 14 dage over tid, eller det håbede jeg ikke, for det var en smule irriterende ;-). Den eneste dag min far ikke ringede, var dagen før termin – og der skete ellers ting og sager…

– Sebrina

kapitel 12kapitel 11kapitel 10

kapitel 9kapitel 8kapitel 7

kapitel 6kapitel 5kapitel 4

kapitel 3kapitel 2kapitel 1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

de normales historie #12