billige, behagelige og lidt frække trusser

de normales historie #17

 photo 28d9d33b-bdcb-47ac-b099-0af6a1a468db_zps623160be.jpgAya var ret hurtig i sin udvikling. Kan huske at hun kunne sidde selv da hun var 4,5 måned gammel, og havde længe inden da trillet fra mave til ryg og ryg til mave. Ting jeg pludselig gik op i.. Hvad baby kunne og ikke kunne. Jeg kan huske at jeg hele tiden glædede mig til det næste “skridt”, og min mor blev ved med at sige, “nyd nu at hun ikke kan så meget”… Jeg tror også jeg stimulerede hende så meget som muligt, for det skulle da i hvert fald ikke være min skyld, hvis jeg havde et motorisk underudviklet barn, nu hvor jeg havde så meget tid til netop at stimulere hende. Men hvor var det også bare en smuuuule kedeligt 😉 photo 6380f66f-5526-4985-9aca-11b36357379b_zps6010c95f.jpg^Ayas onkel er hendes gudfar

 photo daringb2_zpsb2cc8ff9.jpg^glade og stolte unge forældre og en sulten Aya;-) 

Da hun skulle døbes var hun omkring de fire måneder gammel, og jeg fik blandt andet også tiden til at gå med at planlægge barnedåben. Det var faktisk første gang Nicolai og jeg skulle planlægge sådan en stor fest. 70 mennesker! Det krævede lidt, men blev sådan en god dag! Nicolai fik i et halvt år dobbelt SU, så vi havde faktisk en rigtig god økonomi set i forhold til hvad vi som studerende var vant til. Vi havde sparet op til festen, hvor min fætter som er kok, lavede lækker mad til. Festlokalet fik vi til en slik, da vi kunne låne et festlokale i min fætters andelsboligforening, som kun lå 300 meter fra hvor vi selv boede. Det blev trængt, men alt i alt en vellykket dag. Hun blev døbt i den store smukke Jesus Kirken i Valby, og der var højmesse, så den gudtjeneste varede i to (!) timer..  Og Aya sagde ikke et kvæk. Og hun ville kun i den periode bruge mig som sut, så jeg gruede en anelse for gudtjenesten. Hun havde lige et par måneder, hvor hun ikke ville have sin sut eller flaske. Ret underligt, men hun tog den heldigvis igen (tak til NUK sutterne!) da hun var omkring 5-6 måneder gammel. Hun fik så overvældende mange gaver, at de ikke alle kunne være i lejligheden, haha.
 photo c36eb811-cb7b-48ef-ab91-10842aec675b_zps552f17e8.jpg
^en glad og lidt tyk julenisse

Så nærmede vi os jul og julefrokoster! Nicolai og jeg skulle endelig ud en aften og fulde os uden Aya. Det var præcis nogle dage inden hun tog flasken til sig. Jeg havde malket ud, og så sov hun nede hos mine forældre. Hun var også begyndt på grød, hvilket hun godt kunne lide, og faktisk allerede da hun var fem måneder gammel var oppe på t0 portioner grød/mos. Mine forældre havde passet Aya et par timer flere gange, men den det var første gang at hun skulle sove uden sine forældre. Det gik rigtig fint, og jeg blev opdateret med sms’er, og vi nød at være ude uden barn. Jeg måtte naturligvis malke ud da jeg kom hjem, og var egentlig ikke blevet sådan rigtig fuld den aften, selvom der kom alkohol indenbords. Regened emed at jeg bare skulle lugte til et glas vin og så ville gå i brædderne. Men nej. Kl. tidligt kunne vi ikke sove længere og drønede ned for at hente hende :-). Savnede hende helt vildt! Det var bare gået rigtig godt, og jeg fik endnu mere blod på tanden, og bestilte en miniferie til London i julegave til Nicolai (og mig selv), hvor vi skulle afsted bare os to med to overnatninger, når Aya så ville være omkring otte måneder gammel. Ayas første jul var iøvrigt hvid!
 photo jul2_zps0a1118a7.jpg
det var også første gang Nicolai og jeg holdte jul sammen, og den blev holdt hos Nicolais far og co. :-D. En rigtig hyggelig jul, og Nicolai blev noget (positivt) overrasket over gaven til London

– Sebrina

#16, #15, #14

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

billige, behagelige og lidt frække trusser