Vind en ægte jule Danefæ ballerina skirt

De normales historie #5

turen gik til Bali medio august 2009. I kan se nogle billeder fra et gaaaammelt blogindlæg her. Det var en fantastisk ferie, og vi SKAL til Bali med børnene some day… Inden vi drog afsted havde vi snakket en del om, hvornår vi gerne ville have børn, og havde planlagt at p-pillerne skulle droppes i november/december. Så ville det passe med studie osv. 😉 Faktisk havde vi allerede “hvis -du – nu -blev- gravid” snakken kun et par måneder efter vi var flyttet sammen, og var dér enige om, at så ville vi beholde barnet, for vi ville gerne have børn sammen, også selvom vi gerne ville vente nogle år. Det var der ingen tvivl om fra nogens side, at vi da skulle have børn sammen en dag… Egentlig også ret sigende at kunne have en så seriøs samtale forholdvist tidligt i et forhold og endda som relativt unge… Nicolai så da helst at vi begge var færdiguddannede, hvor jeg egentlig gerne ville have barn under uddannelse. Og jeg havde nok argumenteret godt eftersom han blev overbevist!

Da vi var på Bali lod min menstruation vente på sig, også selvom jeg var ret præcis med de piller, så troede vi lidt at jeg var gravid. Da menstruationen så alligevel kom på ferien, var vi faktisk sådan lidt…. “øv”agtige, og det betød nok at vi faktisk var klar på at “gå igang” før planlagt. Nicolai så ingen fornuft i at gå ned og betale for et nyt sæt p-piller, for der ville jo nok alligevel gå noget tid før der var “gevinst”…

– Sebrina

Låge nr. 1

Låge nr. 2

Låge nr. 3

Låge nr. 4

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind en ægte jule Danefæ ballerina skirt