Sebrinas juleønsker

vores hundehvalp♡

 photo c13d8351-2db7-4f31-92de-cd0199484e8f_zps335b2281.jpg
julemanden findes altså! I tirsdags fik vi beskeden, at der var en tæve til os i et andet kuld fra den kennel som vi besøgte i sommer, hvis vi var interesseret. Onsdag var vi oppe og hilse på hende og alle hendes søskende, og hun gik naturligvis lige i hjertet. Også selvom vi jo i første omgang havde tænkt på en “anden udgave” af en Australian Shepherd, og at det skulle være en hanhund. De findes jo i mange variationer de smukke Australian Shepherds, og hende her er altså også smuk og har “fregner” på næsen. På torsdag kan vi hente hende, og der er gået puppylove i den herhjemme, eller rettere vi er igang med at indrette vores hjem sådan lidt hvalpevenligt og få købt diverse hundesager. Vi kan ikke helt blive enige om et navn til vores fine hundehvalp. Aya mener hun skal hedde Plet, Nicolai er på Nanna og jeg er på Nellie. Hendes officielle navn er Dreamcatcher’s Spicy Liquorice! Hvad stemmer I på? 🙂

Ellers er det jo også her blevet 1. december, og Nicolai havde travlt i går, for der skulle laves risengrød til nissen i skuret, pyntes op samtidig med at Alvin nok hostede sin ene lunge ud. Jeg var på arbejde og kom hjem til fars fede juleferie og risengrød, og jeg er vild med det! December kom an, du er så velkommen! Nu vil jeg se efter Alvin som nok er igang med at hoste den anden lunge ud. Jeg er egentlig ret træt af  (mine egne) syge børn, men vi er nok først lige begyndt!? Og så kom der i morges en sød mand fra “Din Hvidevare Service” for at lave vores opvasker, og han skiftede også varmelegemet som var stået af, men kom så også til at kortslutte maskinen, så nu virker skidtet slet ikke, og jeg bruger glædeligt mine omsorgsdage på manuel opvask og snot og hoste… Så jeg er lidt skizo for tiden. Glad i låget over snart hund og at vi er i december måned, men også bare pisse træt af syge børn, at være billøs, en opvasker der ikke virker, og bare praktiske ting der dumper ned konstant og lige aktuelt er der for få timer i døgnet. Føler ikke at jeg får slappet af overhovedet. Det har været min arbejdsweekend med al for lidt søvn, så en seriemandag havde gjort underværker. Men har erfaret, at jeg åbenbart skal køre i det høje gear nonstop… Fandme dejligt at det er december. Aya har ikke været så medgørlig længe, som hun var i morges 😉 Nissen havde jo spist risengrøden OG lagt en gave til hende og Alvin. Heldigt med søde nisser, når moren disse dage har lidt svært ved at tælle til 10…

– Sebrina

12 kommentarer

 • Anne Cathrine

  Nøj, hvor er den sød! Sådan en lille lækkermås skal da helt sikkert hedde Nellie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L

  Nu hedder jeg jo selv Nanna og den smukke hvalp er klart sød nok til at jeg med glæde deler mit navn med hende 🙂 Når det er sagt er Nellie altså også virkelig sødt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Nellie er så fint et navn til en hund 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En tommelfingerregel er, at et hundenavn helst skal have to stavelser, da hunden har nemmere ved at lystre og forstå to stavelser. Jeg stemmer helt klart på Nellie. Og tror I bliver glade for en tæve fremfor en hanhund, da de ofte er nemmere at have med at gøre, og så slipper I for strint op af vægge og ting når han har lært at løfte benet og tisse 😉

  Tillykke med den nye hvalp, det glæder mig for jer at det lykkedes alligevel for jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Altså holder med Nikolai, men Nellie er også sødt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Tillykke!! Nej hvor en dejlig nyhed, at der alligevel var en lille frøken til jer. Og med hel hale ser det ud til? Det er smagssag, men jeg foretrækker nu de lange, selvom de rydder sofabordet 🙂 Af jeres navneforslag synes jeg klart, at Nellie er det mest mundrette og fine 🙂 Skal det ikke bare være en stor new foundlænder for at hedde Nanna 😀 ih altså tillykke igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Ej hvor ser hun sød ud! Jeg har altid gerne vil have hund, men min kæreste vil bare ikke 😀
  Synes ikke Nanna er et godt hundenavn måske fordi min søster hedder det, men Plet er da meget sødt. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Nellie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er hun dejlig og stort tillykke! Jeg har gennem min opvækst haft alt fra schæfer og new foundlænder til sankt bernhardshund – alle hanhunde. Min mor har en slædehundsblanding nu, som er en hunhund, og jeg vil sige at som førstegangshund (og generelt), tror jeg, I bliver rigtig glade for at have en tæve! Der er lige knap så meget territorie-halløj og afpisninger 😉 Jeg stemmer også for Nellie! Nogle kloge hundehoveder påstår, de nemmest kan høre/lystre på navne med S i, men det har altså gået fint med vores Bali, Apollo, Luna, Bertha, osv. 😉 Held og lykke med den lille julehund!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna G

  Jeg har hørt, at hunde nemmest lystrer på navne med en i-lyd i 😀 Synes Nellie er fint!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er hun sød! Jeg kan godt forstå, det var en super god nyhed her i julen 🙂 Jeg må sige, at Nellie er et rigtig godt hundenavn, så det ville jeg også arbejde videre med 🙂

  Hvis I mangler en lille julegave eller velkomstgave, kan jeg anbefale denne box: http://simonebjerregaard.bloggersdelight.dk/2014/12/bullerbox/. Jeg skal I hvert fald have det afprøvet til vores hund, så der er en gave under juletræet 🙂

  Jeg glæder mig til at følge med, når I får hende hjem!

  Mvh. Simone

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sebrinas juleønsker