Billig ballerina skørt - eBay tip!

at sove til 8.30 på årets sidste dag

 photo tumblr_nhg0seC9QF1tlvx6ho1_500_zpskdxfmwyg.gifEr fandme toppen! Det er på ingen måde sigende for, hvordan søvnmønsteret har været dette år, tværtimod, og derfor mega fortjent. Ret spontant tog mine forældre børn og hund, så Nicolai og jeg (traditionens tro) kunne nå at se Hobbitten inden året var omme. Og så kunne vi sove en hel nat uden forstyrrelser. Vågne op og spise morgenmad når vi havde lyst, og handle ind uden det skal tilpasses frokost og middagslur. Vi går pt. og forbereder forretten vi skal have med os i aften, hører den musik vi har lyst til på den volume vi har lyst til, og jeg skal nok for første gang i år gøre mig klar uden forstyrrelser fra børn. Det er så fedt. Og det fortæller nok meget godt om vores år, når det betyder SÅ meget at være uden børn i under 24 timer. 2014 har været god, ligesom andre år, og er sikker på at 2015 bliver rigtig godt og endda med lidt mere søvn (please Alvin, drop det der med at vågne 5.30, som du gjorde i går!!). Vi glæder os til i aften hvor vi sammen med vores børn og nu også hund byder 2015 hjerteligt velkommen!

Må I alle få en fantastisk nytårsaften. Og en særlig hilsen til de af jer der skal arbejde i aften og nat. Det lugter næsten lige så meget som at arbejde juleaften. Har været der, og der er utrolig meget gang i Hvidovre og omegn skal jeg hilse at sige, i hvert fald hvad angår fyrværkeri 🙂

– Sebrina

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billig ballerina skørt - eBay tip!