De normales historie #2

Vores fælles juleønsker

 photo vores_zps6e390910.jpg
1. House Doctor lampe/ 2. Udstikkere/ 3. Eva Solo hvidvinsglas/ 4. Billetter til Cirque de Soleil/ 5. House Doctor vasketøjskurv/ 6. Georg Jensen lysestage/ 7. Stegeso/ 8. Bageform/ 9. Eva Solo rødvinsglas/10. Skagerak skærebræt/ 11. Bloomingville diamanthylde/ 12. Ildkurv/ 13. Gråbrunt lammeskind/14. Grand Cru Steakknive/ (indeholder affiliate links)

Så er vi snart ved at være færdige med alle ønskelisterne, det er kun Nicolais der mangler, og den har han faktisk lavet, og jeg har lovet at få lavet en collage som alle de andre. Familien er glad for at få billeder (og links) på, hvad det er de skal kigge efter. Det kan vi også personligt selv godt lide. Ikke at julegaveindkøb bare skal overstås og vi ikke skal tænke selv og være kreative, men det gør processen en del lettere – særligt når der er mange at købe gaver til… Nu kører medierne jo på fuld æde ang. “nissestress”, og nok om lidt er der fokus julestress, og herhjemme er det bare vigtigt at december bliver sjov og hyggelig og ikke stresset. Det kan den ellers nemt blive med en større familie, julefrokoster diverse steder, seværdigheder, julegaveindkøb med resten af DK osv. osv., så vi har sagt nej til flere ting, for at december netop ikke bliver en stresset måned, men en tid hvor vi har tid til at klippe og klistre, rode, bage julekager, lege med gaverne fra nissen, se jule-TV osv. og ikke mindst nyde vores hundehvalp, for det hører altså julen til i vores optik. Derfor bliver der nok heller ikke flere dage med julegaveindkøb, eller det gør der ikke, for 80% af gaverne er allerede købt over nettet, og vi mangler kun få gaver nu. Det kan godt være at vi får besøgt nogle storcentre, men så er det for at se juleshows og hilse på julemanden og se på julepynt osv. Kan selv huske hvor meget jeg elskede det som barn, og det er altså også en del af julen ikke?!

– Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De normales historie #2