Hårvoks til børn

Gode indlæg #3

 photo gode_zps7203dd5c.jpg
Så blev det hverdag igen! Vi er heldige at jeg skal i nattevagt i nat (ved ikke hvor “heldigt” det egentlig er), så jeg og børnene har haft en nogenlunde fredelig morgen, så der var god tid til lige komme igang og i tøjet. Jeg formåede endda at aflevere to stks glade børn lige inden kl. 9. Aya glædede sig faktisk til at komme i børnehaven og lege med sine kammerater. I morges huskede vi at udfylde “Ayas juleferie” (hallo overskudsmom), hvor Aya tegnede en fin tegning med sne, juletræ med gaver, en kælkebakke, hende selv og en kælk. Og fik skrevet ned hvilke julegaver hun fik, hvem hun holdt jul med, og hvad hun lavede juleaften. Så skal børnene hver især nok fortælle om deres juleferie mm. ovre i børnehaven i dag. Ret fint. Det var egentlig en god afslutning på ferien, og det var nu også rart at opleve Aya selv fortælle med egne ord, hvad hun fik i gaver, hvem hun holdt jul med og hvad hun lavede i sin juleferie. Da jeg spurgte hende: “hvad har du lavet i juleferien?”, svarede hun: “vi har set fjernsyn…”. Hov, den kom bag på mig. Altså ikke at hun så fjernsyn vel, for vi har HVER morgen set fjernsyn sammen, og det har været pisse hyggeligt. Til hverdag ser vi ikke fjernsyn om morgenerne, så det har åbenbart været the shit at kunne se fjernsyn om morgenen, eller måske bare at kunne se fjernsyn sammen med mor og far?. Nå.. men hun fortsatte da (heldigvis!), og kunne fortælle at “vi har kælket!”. Det var så kun én dag vi kælkede, men hvor kan jeg godt bare huske at det var SÅ fedt når sneen faldt, og vi kunne komme ud at kælke. Det tyder på at samme begejstring gælder for Aya… og Alvin for den sags skyld, som blev edderrasende da vi gik hjemad med kælken. Aya snakker også meget om den kommende skiferie (tre uger venner… kun tre uger!), hvor hun skal på skiSKOLE. Hun er meget stolt, når hun fortæller at hun skal på skiSKOLE. Det er jo de store piger der går i skole… 😉

Nå, det var egentlig ikke dét indlægget skulle handle om. Tror bare at jeg ville påpege at jeg har haft en stille og rolig dag, hvor jeg har siddet med en kop kaffe og set Go Morgen Danmark, med computeren på skødet. Det er altså dejligt.. Og en løbetur lige om lidt, og forhåbentlig en time på sofaen, så jeg kan få ladt op til nattevagten!

Det er længe siden at jeg har tippet om gode indlæg, så here it goes:

Og lige på og hårdt, vil jeg påpege by Klitfelts indlæg; “jammen den gulerod ligner altså en pik”, som på ganske humoristisk vis får sagt SLAP NU AF til de forældre der går amok over Pyrus og legetøj der (med god vilje) ligner pikkemænd.

og for at blive i den lidt “lumre” ende, så har Lasse skrevet et godt indlæg tilbage i starten af december, hvor han, believe me or not, klager over alle de nøgne damer som er overalt. Han beskriver følelsen af, at blive talt ned til, hvis det forventes, at han kun køber et produkt eller ændrer holdning til et brand, hvis der på en eller anden måde er en nøgen kvinde involveret. Hvor er det rart at få en mands holdning omkring dette. Er sikker på at der er andre mænd med samme holdning (inkl. min egen mand), og naturligvis andre mænd som er uenige. Men fedt at han “tør” beklage sig om dette, og opfordrer reklamebureauer til at finde på noget nyt…

og traditionens tro skal der være noget med mad inkluderet i disse indlæg. For der er mange lækre opskrifter out there. Og nu er det hverdag igen, og Aya skal jo have en snackmadpakke med i børnehaven, så vil prøve disse daddelbarer med citron af, nu hvor vi har en nyindkøbt pakke med dadler liggende. Vil iøvrigt stærkt anbefale JulieKarla som har en masse lækre opskrifter!

selvom jeg virkelig gerne ville have mere tid til at nå diverse hold i fitteren, så ved jeg bare, at det bliver noget udfordrende at få til at gå op i en højere enhed herhjemme. Så den står altså i dén grad på hjemmetræning, og derfor er jeg altid på “jagt” efter diverse træningsfilm. Så denne 30 minuters full-body burner er nu tilføjet til de mange hjemmetræningsfilm, som jeg kan bruge til inspiration til hjemmetræningen.

Hmm.. jeg tror det var dét!

Håber I alle er kommet godt igang med hverdagen igen 🙂

– Sebrina

Gode indlæg #2

Gode indlæg #1

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hårvoks til børn