Den sidste weekend i 2014

Hårvoks til børn

 photo voks_zps24b0d843.jpg
Med fare for at få lidt smæk nu, så får Alvin altså lidt voks i sit hår nu og da. Det er altså så hamrende sødt, når der er lidt strit i det hår. Jeg er derfor mægtig glad for at have fundet en hårvoks til børn. Eller vel også til voksne, som gerne vil have et produkt uden at muligt ‘beskidt krudt’ i. Det er en hårvoks uden parfume og parabener, og med det stempel som jeg kigger allermest efter, når jeg køber produkter til mine børn – nemlig den blå krans som Astma- Allergi Danmark står bag. Og det er tilmed en voks der virker! Jeg mener jeg købte den i Normal til billige penge, men tror også den forhandles i almindelige supermarkeder. Den er fra Stuhr iøvrigt, og vi eller Alvin er ikke blevet betalt for dette indlæg, men jeg er sikker på, at der er andre drengemødre derude som styler deres små drenges hår… bare engang imellem ik?

– Sebrina

5 kommentarer

  • Den har vi også haft til Folke, og brugt ved særlige lejligheder 🙂 Nu er han dog blevet meget opmærksom på miljøet, og har hørt at hårvoks og spray får isen til at smelte i hele verden, så han nægter at få sat hår 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh mon ikke man kan gøre værre ting ved sine børn end at give den astma allergi mærket hårvoks i håret;)

    Faktisk har jeg selv været på udkig efter en hårvoks til min snart 4 årig dreng, men har endnu ikke fundet en der var godkendt!
    Så tak, super relevant indlæg fra mig:)

    Har du købt det i den Normal i Waves?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lena

    Gør vi også…her bruges Tromborg ..og det til hele familien ;o)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den sidste weekend i 2014