børneorm .... skrid!

weekenden uge 2

 photo fa817136-33a9-48f9-952f-e59bd65b6197_zpsb1a6c94e.jpg
Fredag var dagen hvor Nellie for første gang var hjemme alene i otte timer. Hun havde fået soveværelse og badeværelse, da der ikke er grund til at lade hende have adgang til alle rum endnu. Jeg havde regnet med at komme hjem til en del tis og nok også en lort, men hun var så dygtig og havde kun lavet en enkelt tissetår. Det var tydeligt at hun havde sovet det meste af tiden, for hendes energiniveau var pænt højt det meste af aftenen, hvor hun ellers plejer at være træt. Jeg var alene med hende om aftenen, da børnene kom hjem til farfar og Trine for at blive passet, da jeg skulle i nattevagt og Nicolai var til fest med arbejdet. Jeg havde været på arbejde om dagen, og planen var så at få sovet et par timer om aftenen, men det var lidt svært med en frisk hundehvalp. Så vi gik en længere tur, og så efterlod jeg hende igen. Måtte lige fortælle mig selv “Sebrina det er en hund”, for havde det ikke helt godt med at efterlade hende alene igen. Særligt fordi hun ikke var fan af stormvejret udenfor. Men Nicolai kom heldigvis allerede hjem et par timer efter jeg var taget afsted.
 photo 7a10df80-5c47-4eae-b70b-2ed2a83afac2_zps601b24b6.jpgDa jeg kom hjem fra nattevagt havde jeg en idé om, at Nicolai ville ligge og sove tømmermænd ud, men lyset var tændt og han og Nellie var allerede oppe. Jeg ville selv til enhver tid udnytte at børnene ikke var hjemme og sove bare en time længere end vanligt, men her er vi ret forskellige Nicolai og jeg ;-). Jeg  var til gengæld møg træt da jeg ikke havde sovet i over 24 timer på dét tidspunkt, så mit hoved skulle bare strejfe hovedpuden og så var jeg væk helt til 14.30. Da jeg vågnede fik jeg stukket en kaffe i hånden og mødt af en overskudsmand, som havde klaret at hente børn og ordne hjemmet. Og så havde han endda været i byen aftenen forinden!? Det kan næsten irriterer mig, at han kan have sådan et overskud… Kender I det? Ej, han havde vist så også fået en længere lur på sofaen om formiddagen inden han hentede børnene… men alligevel!  photo ac5f5a9e-a71b-4bf1-9805-07b2832f59fd_zpse787e739.jpgnå… så jeg skyndte mig at pakke min indre nattevagtzombie væk, og lave mig noget “morgenmad”, som jeg altid har det lidt mærkeligt med efter en nattevagt. Har altid lyst til junk efter en nattevagt. Nok fordi min krop efter en nattevagt, opfører sig som havde jeg været i byen og drukket grøn gajol. Nå, nu havde jeg (desværre) ikke fyldt min krop med granatæbleshots, så granatæblekerner kunne snildt ryge ned. Også hos Alvin. Og dét blik han har på billedet ovenover er ikke et “uf de er sure!”, men et “du holder bare nallerne væk…” eller “fuck nu af med det kamera mor” photo 866329e1-8185-4673-b2f4-6d2c10e67cf4_zps594502a5.jpglidt boldleg blev det også til, og så smuttede jeg igen afsted på arbejde. Heldigvis kun en halv vagt 🙂 photo bb2236ea-bb64-4aed-b3cc-650da6bfb4f6_zps57bec957.jpgsøndag var Nellie træt. Hun blev også godt stimuleret 😀 photo b0ae4379-8e54-4b04-982d-d405cc0fda44_zps4b2f6a6d.jpg photo 249c1ddd-826d-445a-bc46-1e96f15611e3_zps4cf6e101.jpgAya havde fået Ramasjang Mysteriet spillet i julegave, så det tog vi ‘hul’ på søndag. Et rigtig fint spil, som vi allerede har spillet et par gange nu. Jeg synes det er fedt at kunne spille sådanne spil med hende nu end bare vendespil og puslespil. photo 843742c4-524e-46dd-bc62-a4c9d74015ee_zps92b6252c.jpg photo 972b6021-6236-4631-8e01-67952aa91669_zpsb2313e95.jpgog selvom der var god tid til børnene i søndags, betyder det ikke konstant glade børn 😉 eller glade forældre. Gid det ellers var sådan!

– Sebrina

2 kommentarer

 • Bare lige et lille råd…
  du skriver at du ikke synes hun har brug for mere plads “endnu”, og der må jeg bare lige sige, at hunde trives bedst på lidt plads når de er alene. Ellers kan de blive panilslagne og rastløse, hvis de har for meget plads. Så hvis det fungerer for hende, uden for meget nummer 1 og nummer 2, og uden at hun har problemer med at bide i ting osv., så vil jeg næsten anbefale at I fortsætter med at nøjes med den plads. Det er selvfølgelig op til jer, det var bare et lille indspark 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Tak for indspark 🙂 Vi har ikke så mange kvadratmeter herhjemme, og på et tidspunkt tænker vi, at hun skal have stuen, hvor vores hoveddør er (man går direkte ind i stuen/køkkenet herhjemme). Har en idé om, at det kunne holde eventuelle tyve væk blandt andet. Ikke at området på nogen måde er præget af det, men i stuen har vi også store lange vinduer, så hun kan følge med i hvad der sker udenfor. Men nu må vi se 🙂 Indtil videre fungerer det rigtig fint med soveværelse og badeværelse, så det kan også være det bare bliver ved det.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

børneorm .... skrid!