Det var dén ferie!

Sejt (og igen) billigt sportstøj!

 photo PicMonkey Collage_zpsmgvskiqm.jpg
1. mønstrede leggins 160,-/2. oversize sweatshirt 170,-/ 3. sports bh 69,-/ 4. turtle neck sports sweat 184,-/ 5. sort gennemsigtig trøje 170,-/ 6. sports jumpsuit 170,-/ 7. shorts 92,-/ 8. 3/4 sportleggins 138,-/ 9. blå snakeskin sportsleggins 170,-/10. neonjakke 206,-/   

Jeg elsker det. Altså når jeg kan købe sejt og billigt sportstøj! Og jeg er blevet ret vild med at have mere end ét par fede bukser, når jeg træner 😉 Så nu deler jeg altså lige et nyt “sted” jeg har fundet 😉

Udover dét er der altså også meget andet lækkert inde på den side, så klik løs de damer (og herrer!). Ved køb over 400 danske kroner er forsendelsen for free. Det har jeg hermed gjort, og jeg venter med at afsløre mine køb til de er modtaget… Så har jeg nemlig en god undskyldning for at agere modeblogger/fitnessblogger 😀

Linksene er affiliatelinks!

– Sebrina

1 kommentar

  • Kristina

    Du kan sagtens agere modeblogger noget mere Sebrina! Du kommer med sådan nogle gode indlæg som ovenstående! Og så har du jo knald god stil

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det var dén ferie!