De normales historie #23

fastelavn siger du?

skaermbillede-2018-04-16-kl-09-51-46

 photo 56c35774-e061-407a-a7ff-7fb74a9307d3_zpsctmxjq6x.jpg
 photo 6a1f1761-650a-4ae2-a957-eb70113858c9_zpsz6fw9yit.jpg
Ej det kommer faktisk ikke bag på mig, at det meget snart er fastelavn! Sidste år var jeg jo på barsel, og der lavede jeg sådan et sæt vinger til Aya. Og jeg var mega stolt over dem. Fordi jeg ikke er den der kreamomtype. Men det var ret hyggeligt og Aya var jo med i processen og blev meget glad for vingerne. Det var nu det vigtigste! (og at pædagogerne i børnehaven roste vingerne til skyerne…. 😉 ). Derfor vil jeg egentlig også gerne selv sysle med et (let) kostume i år, men var godt forberedt på at hun nok ville sige at hun altså ville være Elsa til fastelavn. Men da jeg viste hende ham her og selv var meget begejstret, så er det altså et æbletræ vi går all in på i år. Og hvis det nu går helt galt, eller det på dagen bare er det værste hun i verden kunne forestille sig at være, så har hun jo prinsessekjoler (inkl. to Elsakjoler) i laaaange baner, og så klarer vi den! photo fbda8a72-51ba-4e50-8394-fc66c3c5f3c1_zps2y1qqkut.jpgSidste år var Alvin bare en dinosaur/krokodille. Der klippede jeg i en lidt lille Katvigdragt han havde, og syede den sammen igen med nogle “takker” i midten. Dét tog kun 10 minutter at lave. I år skal han være pirat, og det bliver bare noget af det tøj han er vokset ud af, som der bliver klippet lidt i og sådan. Men han skal nok blive en fin pirat. Tror jeg vil se efter en lille plastiksabel eller lignende, for har vist alt andet til det kostume, og han ville ELSKE sådan et svær/dolk/sabelting. Nu vil jeg smutte i Waves (jo lidt prolle er man vel blevet), og se om det ikke er muligt, at opstøve en grøn sweatshirt og et par brune bukser og en masse røde vandballoner. Så kan vi lave fastelavnskostume i weekenden. Glæder mig faktisk 😀

Hvad skal du eller dine børn være til fastelavn?

I bliver simpelthen nød til at tjekke Kostumelandet ud. Her skal årets fastelavns kostume* til børnene klart købes. Udvalget af børne kostumer* er kæmpe stort og priserne vanvittigt lave.

– Sebrina

1 kommentar

  • Jeg ville rigtig gerne have været kreativ i år, men tiden har bare ikke været til det.

    Sidste år syede jeg en sød rød kjole med prikker og købte en stor tændstiksæske – så var hun Cirkeline.

    Men i år har jeg købt en prinsesse Anna kjole på Amazon. Næste år må jeg igang igen.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De normales historie #23