Harlequin øreringe - gave fra Nicolai

Anbefal os noget til vores gyngestativ

 photo gynger_zps16oo5o5s.jpg
dækgynge 399,-/ gymnastikringe 135,-trægynge 100,-/
klatrestige 259,-/ dobbeltgynge 1099,- horisontal dækgynge 630,-/
 redegynge 846,-/ tallerkengynge i træk 165,-/  fuglerede 1049,-/

Vi har et dejligt stort gyngestativ i baghaven lidt ala dette, som onkel Dan (naturligvis) har bygget selv. Aya især er begyndt at vil ud at gynge igen. Ellers har stativet været lidt forsømt hen over vinteren. Forståeligt nok 😉 Men vi kunne godt tænke os at skifte gyngerne ud. Pt. hænger der sådan en “wrap” gynge, og den fungerer helt fint, men det er ret svært for os voksne at gynge i den, og have én af børnene også, og det er lidt ærgerligt, for de ELSKER når vi også gynger med engang imellem. Så det ville nu også være rart med en gynge hvor vi kunne sidde/stå bare lidt komfortabelt også. Vi vil rigtig gerne have en klassisk dækgynge, hvor de kan gynge sammen, og det er åbenbart ikke bare sådan liiige at skaffe!? Jeg har faktisk brugt en del af weekenden på at tjekke gynger ud på nettet, og DBA er blevet set igennem flere gange… og jeg synes ikke ligefrem at der er det helt store marked. Det kan da ikke passe? Alvin har jo en babygynge, men den er faktisk ved at være for lille til ham, og vil tro, at han også sagtens ville kunne side med på en dækgynge. Det kunne Aya i hvert fald da hun var omkring hans alder. Vi har forsøgt os x 2 med de populære fuglereder, men kvaliteten har bare ikke været god, så de er blevet pillet ned ret hurtigt. Og nu har vi jo en stor helt ny legeplads 100 meter fra vi bor, hvor der hænger den lækreste store fuglerede, så det er måske dumt at kaste (mange) penge efter sådan én? Eller hvad? Jeg tænker også at det kunne være fedt med noget gymnastikhalløj- en stige, gymastikringe, trapez eller lignende? Hvad kan I anbefale? Jeg har fundet frem til at legeakademiet har et stort udvalg af gynger, og det her er ikke et sponsoreret indlæg, men det kunne da være rart, hvis de ville indgå et samarbejde, haha 😀 Hvad tror I mon ville kunne blive et godt hit herhjemme? Hvad kan I anbefale?

✧ TAK !! ✧

– Sebrina

 

4 kommentarer

 • Lioba

  Jeg kan kun tale ud fra mine egen erfaringen med gynger og virkelig gynger jeg/vi var neget glade for dengang vi var små.
  Gynge nr 1: Den er hammer sjov, men det er virkelig også svær ar gynge på. Man skal være forholdsvis stort for at den fungere og det er meget svært selv at gynge på den, men skal næsten have et skub. Jeg vil ikke anbefale den når i har så små børn
  Gynge nr 2: De er sindssyge sjove! Virkelig godt at lege på og i. Man kan hænge på hoved, dreje rundt osv i den. Det er uendelig muligheder i den. Især når man er i Ayas alder.
  Gynge nr 3: den klassike gynge! Den kan man næsten ikke undvære. Den er vildt god, til både store og små. Den er rigtig nem at lære og gynge på, både når man sidder ned og står op. Og det fedeste ved den gynge er at man også kan hoppe af den 😉
  Gynge nr 4: ribberne er også ret sjove, men det er begrænset hvad man kan få ud af dem. Det ville næsten være synd at de optog en plads i gyngestativet
  Gynge nr 5: En gammel klassiker vi havde i vores gyngestativ dengang vi var små. En ganske sjov gynge, men man skal gynge ro på den for ar det går bedst også vokser man hurtig fra den.
  Gynge nr 6: Dækket det kan man ikke undvære! Det er virkelig perfekt, man kan gynge både børn og forældre sammen på det.
  Gynge nr 7: er endelig meget godt og var meget glad for sådan en dengang jeg var lille. Men det har næsten same funktion som sanse gyngen.
  Gynge nr 8: Den er også ret sjov. Men igen skal man være lidt ældre for st kunne sidde på den, og man skal også være lide ældre for selv at kunne gynge på den.
  Gynge nr 8: Sangegyngen er næsten blevet en klassiker rundt omkring på legepladser, i børnehaver osv. Jeg syntes det er en virkelig god gynger. Det er fedt man kan være mange på den, og at forældre og børn kan gynge samme.
  Mine favorit gynger er nr 2,3,6 og lidt 9. Kan godt følge jer i at det fjollede st købe en sansegynge selv, når de er på legepladsen. Men jeh ville personlig anbefale 3 og 6. Og hvis i har plads til mere så gynge nr 2 :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine D

  Vi har en trapez til den ældste (siden hun var 2,5år) -og hun elsker den! Den udfordrer balancen når man skal sidde eller stå, og der er blevet lavet en mia kolbøtter på den. Man kan også hænge i armene og snurre rundt. Den vi har er købt gennem legeakademiet (elsker den butik), koster ikke det store og holder godt! 🙂 God fornøjelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Vi har bl.a denne fra dækgynge fra silvan (https://eshop.silvan.dk/vare/daekgynge-2) og det er klart den der bruges mest.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Xenia

  Jeg vil klart anbefale jer at købe gymnastikringene. De kan bruges til så mange forskellige ting og styrker både børnenes muskler men også balance og akrobatik. Jeg arbejder på en skole og lige meget hvilken klasse (0.-8.kl) elsker når idræt forgår med gymnastikringene og andre akrobatik øvelser.
  Dertil vil jeg mene en klassisk dækgynge ville være rigtig fin, som du selv nævner kan børnene gynge sammen eller med jer, men også alene, hvilket kan være med til at styrker fællesskab og sammenhold i jeres familie.
  – Hvis i vil have en lærer-pædagogisk vinkel på 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Harlequin øreringe - gave fra Nicolai