for 5 kroner panda

lækker og nem hverdagsret med pasta

 photo f05a0a31-9497-4f7d-9433-5acb094705a6_zpsj5xhlw7g.jpg
(frisk) pasta, pesto, stegt serrano, pesto, pinjekerner og revet ost. En virkelig lækker og nem hverdagsret – ja eller weekendret 😉 ! Det er hurtigt og fungerer bare herhjemme. Den der pasta med spinat købte vi på tilbud i Rema1000 for 5 kroner. Skulle have købt mange flere end to pakker. Børnene (og de voksne) åd løs. I aften står den på svineskank… dét kræver liiiige lidt længere tids forberedelse, da sådan en satan åbenbart skal have tre timer i ovnen. Det kan kun blive godt!

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

for 5 kroner panda