weekenden uge 11 med gul spraymaling og stålreol

Tømmermænd og børn

 photo 35de3ebc-8898-4cf3-8ca8-ed8cba516193_zps1hkvitqc.jpg
 photo ce650559-b60e-4c0a-a49e-735d2fffc089_zpsvyus6n5k.jpg
 photo 15f945b1-b0a5-4c5f-9af4-fb0b5e742c44_zpsflttowno.jpg
 photo 0af2dae1-6243-4eea-bf61-3df7a3435048_zpswewjukae.jpgBør jo sådan set ikke kombineres. Men det sker jo engang imellem at man er til fest og dagen efter skal være nogens forældre. Vi har i hvert fald lidt tømmermænd i dag og vi har børn. To styks dejlige børn. Hvordan klarer vi egentlig sådan en dag hvor vi, let’s face it, bare tæller ned til kl. er nitten nul dut, hvor poderne skal puttes?

Vi håndterer tømmermænd og børn således:

– Kommer lidt ud. I dag havde vi takket ja til et lille hurtigt bloggerarrangement i børnehøjde, hvor børnene blev underholdt lidt imens mor og far kunne få lidt vådt og tørt (ja og børnene også naturligvis) og masser af kaffe. De kunne tilmed vælge en bamse og har fået en pose med spændende gear med hjem omhandlende “havets dyr”. Det bliver taget frem lige om lidt, så det kan underholde børnene i ulvetimen og skabe en masse glæde og nysgerrighed.

– Ofte noget bilkørsel, så børn og tømmermandspassager kan sove. Chaufføren kan så få en lur senere.

– Eller snupper middagsluren derhjemme, så Aya kan se en film imens Alvin sover sin middagslur…. og ja de voksne ser ikke så meget film. Det var desværre ikke en mulighed i dag.

– Har snacksforsyningerne i orden. Kiks, figenstænger, frugt osv., det giver også ro for en stund.

– Hvis muligt, sørger vi for at have orden i hjemmet inden vi smutter til fest, så det ikke bliver et irritationsmoment dagen derpå. Dét punkt nåede vi så ikke i går. Dammit

– og vi tænker på at være på forkant med vasketøjet så det ikke er nødvendigt at bruge dagen på at skulle vaske tøj. Well… vores vasketøjskurv er propfyldt i dag. Æv.

– Udskyder det ugentlige indkøb til dagen efter. Det kan ikke anbefales at handle ind til en hel uge med tømmermænd og børn på slæb

– sørger for at aftensmaden er tømmermændsvenligt, nemt at forberede og noget børnene vil spise. Menuen i aften er hotdogs.

– Legeaftaler. Men for guds skyld ikke i eget hjem 😉

– Overforbrug af Ramasjang, Netfliv, Viaplay og iPad.

– Går en tur med Nellie. Eller tager til hundetræning, som Nicolai har været til i dag 🙂 Så er hundehvalpen også træt resten af eftermiddagen og aftenen, og frisk luft gør altid godt på sådan en dag, hvor hovedet er lidt tungt!

– Putter, kysser og krammer. Så de MÆRKER at vi er der.

– Lader være med at blive syge oven i hatten. Dén kunne Nicolai ikke overholde i dag. Han har ondt i halsen og lungerne…

– Lader børnene beskæftige sig selv. Tegne, male, lave perleplader, spille fodbold i stuen, lege med biler osv. osv. De kan sagtens klare at lege selv, og en tømmermændsdag er oplagt til at styrke børnenes fantasti 😉 Men det roder også ufatteligt meget.

Det bedste ville selvfølgelig være at lade børnene blive passet helt indtil deres sengetid dagen derpå, men det er åbenbart noget vi ikke er gode til. For vi elsker de baryler og kan ikke undvære dem, og tænker at det nok skal gå. Og det gør det jo også. For i bund og grund accepterer vi bare, at vi nok ikke er den bedste udgave af vores forældrejeg som en dag som i dag, og det er okay! Og nu er der kun 2 timer og 30 minutter til puttetid, og det er gået fint.

Hvordan kommer I igennem sådan en dag?

– Sebrina

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

weekenden uge 11 med gul spraymaling og stålreol