Anbefal os noget til vores gyngestativ

Vind lækker Derma ansigtscreme til din hud

 photo PicMonkey Collage_zpszamkbymv.jpg
Derma er blevet nævnt en del gange herinde, og det skyldes simpelthen at jeg nærmest kun bruger Derma til min og børnenes hud. Det er et “levn” tilbage fra min graviditet med Aya som har hængt ved, og tænker at det ikke er så tosset endda. Den blå krans og svanen skal der efter min mening være på produkter til mig og mine børn. Og det er der efterhånden på de fleste produkter til børn, så det er blevet let tilgængeligt og til at betale, og det er jeg kæmpe fan af. Rema 1000, Levevis, Matas, Derma osv. Det er ikke så svært at tilføre god creme i ansigtet og på kroppen uden det indeholder parfume og parabener. Og lige på dette område, synes jeg at vi forældre har et ansvar – også over for os selv 😉

For et par uger siden fik jeg tilsendt den nyeste Derma Eco ansigtscreme til både normal og tør hud, og har brugt den hver dag siden (af og til sammen med BB-cream – mere ‘hellig’ er jeg heller ikke, haha). Før den brugte jeg faktisk ‘bare’ Dermas babycreme til ansigtet, fordi den er god til min forholdsvis tørre og lidt sarte hud. Jeg bruger ansigtscremen til tør hud, da jeg godt kan lide en lidt federe creme i ansigtet, og Nicolai (believe me or not) bruger den til normal hud 🙂 for: “den dufter jo ikke af kvinde eller noget…”.

Ansigtscremen er rig på økologisk Aloe Vera, E-vitamin og naturlige olier, der tilfører huden optimal beskyttelse og pleje. Cremen indeholder naturligvis ikke parfume, parabener eller farvestoffer og minimerer derved risikoen for allergiske reaktioner og hudirritationer.

◆ Derma Eco Woman 24H Ansigtscreme til normal og tør hud er økologisk certificeret af Ecocert, Svanemærket og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark. ◆

Jeg synes det er et plus, at ansigtscremen kommer i en emballage med praktisk pumpe og genluk, der gør cremen nem at have med sig. Emballagen er med ekstra beskyttelsesbarriere, så cremen er maksimalt beskyttet mod ydre påvirkninger, og man skal ikke stå med fingrene i en bøtte eller noget. Ja, jeg lyder ret fanatisk, men det dér med at skulle have nallerne ned i en bøtte, kan jo virkelig medføre bakterievækst i sådan en creme… Og som en ekstra bonus er den fine og funktionelle emballage 100 % genanvendelig.

Cremen står til en vejl. udsalgspris til 80 kroner, hvilket jeg synes er en fin og fair pris.

Jeg har sagt ja tak til at udlodde 3 x 2 ansigtscremer til jer læsere, så flere af jer kan prøve den nye ansigtscreme og evt. forære en til veninden, din mor eller søster (I bestemmer naturligvis selv). Ja bare kald mig grådig, men synes det er fedt når der er mere end bare én vindermulighed.

Så hvis det kunne være noget, så skriv en kommentar under dette indlæg, hvor du skriver hvem du ville forære den anden creme til. Det er ‘lovligt’ at skrive at du vil beholde dem begge selv ッ. Det er også vigtigt, at du nævner, om du vil vinde cremen til normal hud eller til tør hud, eller evt. én af hver? Jaaaa der er mange muligheder!

Så trækker vi de tre (!) vindere på søndag d. 22. marts. 

Mandagskys herfra ♥

103 kommentarer

 • Lene

  Jeg ville give en til min ældste datter, da hun , som mig, gerne vil have gode produkter der ikke er fyldt med alt muligt vi ikke kan li´ 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Jeg ville beholde en selv, og så ville jeg forære min dejlige veninde Anne, som jeg ved sætter utrolig stor pris på god hudpleje, en ansigtscreme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker præmie! Jeg ville beholde en til tør hud selv og forære en til normal hud til min bedste veninde. Hun er gravid, så det er perfekt med udeblivelsen af de grimme ingredienser. Hun fortjener at nyde den sidste del af graviditeten med en lækker hud.

  /Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria R

  Jeg ville beholde den ene selv,og give den anden til min mor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Husted

  Jeg ville beholde én selv til tør hud, og så vil jeg forære min veninde én til normal hud 🙂 Dødlækker præmie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linnea

  Jeg ville give den til min mor, der også er vild med Dermas produkter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Jeg vil da gerne prøve en af hver, så kan det være jeg kan overtale min kæreste til at bruge den til normal hud, mens min vintertrætte postgraviditetshud godt kunne bruge den til tør hud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karen

  Jeg ville give en til min mand, som døjer med tør og irriteret hud, og en til min min mor, som fortjener at blive forkælet, fordi hun hjælper os så meget. Og så ville jeg naturligvis bruge af min mands … Begge til tør hud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L

  Jeg ville ønske mig den til normal hud og beholde dem begge. Den ene til at have liggende i træningstasken, glemmer nemlig ofte creme til efter træning og hader følelsen af stram og ufugtet hud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanjat

  Jeg kunne godt tænke mig en af hver, og så ville jeg beholde dem begge “selv”, så min mand og jeg begge kunne bruge dem. Han har helt sikkert normal hud, mens jeg er lidt i tvivl… Den opfører sig lidt skørt pt. – måske amningen driller den?! :-/ Jeg krydser fingre. Kh. Tanja.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg vil beholde den ene selv og give den anden til min søster. Skulle jeg vinde vil jeg gerne modtage en til tør hud og en til normal hud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg ville beholde begge selv 😀 Jeg er ved at løbe tør og har tør og sensitiv hud, så Derma er perfekt til mig!

  Ville gerne vinde den til tør hud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna LS.

  Både min søster og jeg er stor fan af dermas produkter – så hende ville jeg dele gaven med! Hvis jeg skulle være heldig at vinde præmien til os, ville vi gerne have en til henholdsvis tør og normal hud! :blush:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jackie

  Lækker præmie!
  Jeg tror jeg ville beholde den ene selv og give den anden til min kæreste. Det er først for nyligt jeg har kunne lokke ham til at prøve ansigtscreme, og det var også den fra Derma, han gik med til at prøve (pga. den er allergivenlig og svanemærket). Jeg kunne godt tænke mig en til normal hud, og en til tør hud til min kæreste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise R

  Jeg ville beholde den ene selv og give den anden til min gravide søster! Og gerne en af hver, så vi kan teste hvilken der passer bedst til os hver især 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine F

  Jeg ville beholde dem begge selv, for jeg er i forvejen glad for Dermas produktor, og vil derfor meget nødigt af med dem :sweat_smile:
  Jeg ville gerne vinde cremen til tør hud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida S.

  Er der noget jeg er glad for så er det at købe cremer. Jeg har absurd tør hud, og har derfor brug for fugt både morgen og aften! Det siger sig selv at det løber op når man sådan ikke kan undvære sin fugtighedscreme, derfor ville jeg elske at vinde Dermas creme (en af hver måske;)) og jeg ville nok beholde dem begge på min badeværelseshylde! Det skulle dog ikke undre mig om kæresten kunne finde på at gå i dem 😉
  – tak for en god “konkurrence”
  Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kristensen

  Jeg vil gerne vinde en af hver slag hvis jeg bliver den heldige. Min hud driller meget for tiden og skifter fra tør til normal, så ville beholde dem begge selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Cecilie

  Jeg vil pakke den ene smukt ind og skrive et langt veninde brev til min dejlige veninde som desværre på 5. år bor 200 km væk, men som stadig er lige ved min side når jeg har brug for hende eller omvendt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil forære den ene creme til min kære veninde, der er gravid og fortjener lidt forkælelse (:

  Hvis jeg er heldig at vinde, så vil jeg gerne bede om cremen til normal hud (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg ville da beholde den ene selv, og give den anden til min gode gamle mormor, som er kvinden der har alt og altid hjælper mig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Min hud er under min graviditet blevet skizofren, så jeg ville elske at få en af hver slags creme til mig selv. Jeg har altid haft en ren, men tør hud. Kort efter jeg blev gravid fik jeg teenagehud og det er ikke ovre endnu (1½ mnd. til termin). Jeg håber virkelig, at det går over efter fødslen, men jeg ved selvfølgelig, at den lille ny vil være alle bumserne værd! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte W.

  Jeg ville beholde den ene til normal hud selv og give den anden til tør hud til min veninde som altid brokker sig over at hun har sart hud, men ingen penge til, at købe det hun gerne vil have! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ego-Eli ville beholde dem begge til sig selv;) Tør hud. Meget tør hud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Jeg vil gerne vinde 2 til normal hud. En til søster og en til mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Petersen

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, så kunne jeg godt tænke mig én af hver. Jeg skal nemlig selv bruge en til tør hud, og den anden som jeg vil forære min mor, skal nok være til almindelig hud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Hvis jeg var så heldig, at vinde ville jeg give den anden til min bror.. Han har ligesom jeg rigtig tør hud i ansigtet, så derfor ville vi gerne have dem til tør hud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jørgensen

  To til normal hun til mig selv 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Suutari

  Jeg vil gerne dele med min datter på 23 år. Da vi er glade for INGEN parfume, parabener eller farvestoffer. Vi har normal hud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Jeg ville give en til min kæreste, der altid kun bruger den meget fede blå nivea creme, så han er helt fedtet i laaang tid efter han har smurt det på!! Han kunne godt trænge til at prøve et alternativ!;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Down

  Jeg vil forære begge to til min bedste veninde og største inspirationskilde! Hun har inden for de to sidste år været igennem en skilsmisse og dyb depression. Nu er hun ude på den anden side, sprunget ud som selvstændig, har været den sejeste mor i en svær tid og udgiver om en måned sin første bog – hun trænger om nogen til lidt forkælelse.

  2x tør hud!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birte

  Til normal hud – en til mig og en til min mor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg ville egentlig beholde dem begge selv, men da min storedatter godt kunne bruge den ene, så vil jeg dele med hende. Håber jeg er heldig, så hun kan få glæde af den, da hun pt. befinder sig i Barcelona og der er der bare mere parfume i tingene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Nørgaard

  Jeg ville absolut vælge at forære den ene til min altid hjælpsomhed mor og ønske at begge cremer er til tør hud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville forære den anden til min søster – og vi vil meget gerne begge vinde til tør hud. En ny god ansigtscreme kan man jo altid bruge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Jeg ville beholde en selv til tør hud, og så ville jeg give en til min kæreste, med “normal” hud, i håb om han ville passe lidt bedre på sin hud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie K

  Jeg vil gerne vinde en til normal hud, og jeg ville dele med min mor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie B.

  Jeg går også selv meget op i at undgå unødig parfume og parabener. Jeg gad godt vinde to styk til tør hud – jeg ville selv beholde en og give den anden til min kæreste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  Jeg vil beholde den ene selv og give den anden til min søster der, ligesom jeg, allerhelst bruger parfume og parabenfri produkter som f.eks. Derma.
  Jeg vil gerne vinde 2 x ansigtscreme til normal hud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Åhr, en god præmie 🙂 Jeg døjer rigtig meget med tør hud, så ville egentlig helst beholde begge selv 😉 Men det er jo også en glæde at kunne dele og glæde andre, så min dejlige lillesøster, som snart skal giftes, ville få den anden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine to kusiner ville blive meget glade for dem 🙂 🙂 🙂 For ikke at glemme jeg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Så vil jeg da deltage, vi er store dermafans herhjemme 🙂 hvis jeg er så heldig, beholder jeg den ene selv og giver den anden til svigermor, som godt ku lære at skrue lidt ned for parabener og parfume 🙂 gerne til tør hud. Christine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ville elske at vinde to til tør hud – en til mig og en til min søster!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina M.

  Ville give den anden til min søn, vi har begge normal hud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Cremen til tør hud til mig og cremen til normal hud til min søster 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Ååh, én af hver, tak! En til min søde mor og en til min hud som lider under et par måneder i den australske sol! 😉

  Tak for en dejlig blog! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jannie linde

  Vil dele med min veninde Mette ☺og det må gerne være til tør hud ☺☺☺☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda Jallov

  Uhh, den ville jeg gerne prøve, da jeg er superglad for Dermas bodylotion i samme serie. Har helt normal hud og vil måske give nr. 2 til min mand, hvis jeg da ikke bliver for glad for den selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 2 x tør hud. Én til mig og én til min yngste niece

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine B

  Jeg ville beholde begge selv (egoistisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine B

   Øv hvorfor bliver mine kommentarer altid halveret! .. Men til normal hud! Ammer – så rene produkter er et must – og blir de nok ved med. Hvorfor ikke bruge rene produkter, når muligheden er der?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inese

  jeg vil bruge det til mig selv og min søn på 14 år , hans hud har også brug for lidt ekstra pleje . Og kun det beste til ham

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Jeg er selv gravid – så den ville være perfekt. Min mands kone er også gravid, så hun skulle da også forkæles med en <3

  Kh Maria Seidelin mariaseidelin@hotmail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HeLene

  Jeg vil meget gerne vinde en for tør hud til mig og en for normal hud til min lille nye teenager som har sart hud og nok ville elske denne creme inkl den smarte emballage.
  Krydser fingre! :smiley:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Frost-Hansen

  Jeg vil rigtig gerne prøve den til normal hud selv og give en magen til til min veninde Gitte, som altid er meget betænksom overfor mig. ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg ville beholde den ene selv, og give den anden til min bedste veninde som simpelthen altid har været der for mig siden vi var små i skolegården og til nu med børnepasning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Hansen

  Jeg vil gerne vinde to til normal hud til mig selv og en veninde :blush:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  En til mig og en til min søster

  (normal hud)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • malene grove

  Ville være lækkert 🙂
  Jeg vil gerne beholde den ene selv og den anden vil jeg give til min datter. Så en til tør hud og en til normal hud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea Breindahl Krogh

  jeg vil give den ene cream til min veinde Pernille og beholde den anden selv og til normal hud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Jeg vil forkæle min søde mor. Vi skal begge have til normal hud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lise-lotte olesen

  2 normal hud, 1 til datteren og 1 til mig selv. elsker aloe vera og hvis jeg deler kan jeg måske være heldig at få den for mig selv 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Lækker præmie!
  Jeg vil forkæle min søde søster med den anden creme og vil gerne vinde den til normal hud. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annie Graessler

  Jeg ønsker en til normal hud og en til tør hud. Hvis jeg vinder, vil jeg give den ene til en der trænger til lidt forkælelse..:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Én til mig, og én til min mor. Hun er altid sød at hjælpe mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Jeg vil gerne vinde creme til normal hun,til mig og min datter. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Pedersen

  Jeg vil gerne vinde til tør hud. Jeg har ret sart hud og der er langt imellem produkter jeg kan tåle- så kan jeg tåle cremen ville jeg nok beholde begge selv 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila

  Dem kan jeg sagtens bruge selv 😉 til tør hud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vil super gerne vinde 2 x til normal hud. En til mig, og en til min mor som har fødselsdag d. 4/4 🙂 Hun anvender nemlig kun Derma til ansigtet, da hun har lidt sart hud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg ville være egoistisk og beholde dem begge selv, da det svinger meget godt med et SU budget. 🙂 Ville rigtig gerne vinde en af hver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Tjah umiddelbart ville jeg gerne vinde en af hver og i første omgang beholde dem selv – så kunne jeg få testet hvilken en jeg synes bedst om 🙂
  Min hud har ændret sig lidt her under graviditeten, så jeg er ikke sikker på hvilken der passer bedst… jeg håber den falder mere på plads når jeg har født om et par uger….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie A

  Vil da helt klart forkæle min mor <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg vil give den anden creme til min rumbo, da hun bare er den bedste! Vil gerne vinde begge cremer til normal hud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  Jeg ville give begge til min søster, for Derma er desværre noget af det eneste hun kan tåle, pga. allergi overfor noget konservering.. Så dem skulle hun glædes med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gunnersen

  Min mor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma S

  En til mig og en til min mor, begge til normal hud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mariannelykke
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Christiansen

  Uha da da vil gerne vinde to til normal hud en til mig og en til min veninde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla T

  Hvis jeg vinder vil jeg gerne benytte chancen til at prøve en af hver.
  Så jeg beholder dem begge selv 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene K

  Jeg ville forære den ene til min søster, da de prøver på at blive gravide. Så ville det være perfekt at kunne forkæle hende med en creme, med ordentlige ingredienser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Stadsbjerg

  Min hud er utroligt tør, og det ville være helt vildt dejligt at finde noget der virkeligt virker for mig. Derfor, hvis cremen virker godt på min hud ville jeg beholde dem begge selv – ellers ville jeg forære dem til min dejlige mor, som også har lidt sart hud, og er rigtigt glad for Derma! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Lækkert med creme!
  Jeg er gravid og sværger derfor endnu mere til produkter med miljømærker end jeg gør i forvejen. Så ville være dejligt at teste denne og finde en ny favorit creme til den tørre hud 🙂
  Den anden skal min mand, da han godt kunne trænge til lidt kærlig hudpleje 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Jeg vil beholde begge til tør hud, men sætte den ene i vores gæsteværelse. Det vil være luksus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  To til normal hud. Og så ville jeg give den anden til min mor, der lige som mig går op i ikke proppe en masse skidt i ansigtet, og som fortjener lidt forkælelse (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åse Lejbølle

  Min dejige datter på 16 som har en psoriasis, og som har brug for alt det bedste <3.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia volder handt

  Jeg vil gerne vinde cremen til normal hud,og jeg vil give den anden til min mor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Jeg vil beholde den ene til mig selv og forære den anden til min søster,som ikke har de store midler til at købe lækre ting til sig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville give den til min skønne mor, da hun har meget følsom hud, og det kunne være fantastisk at give hende noget der ikke får hende til at slå ud i ansigtet 🙂 Jeg vil gerne vinde en af hver, da min mor har normal hud, og jeg har tør hud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Min kæreste har ekstremt tør hud, så han får den ene. Og en normal til mig selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Rørbæk

  Lækkert! 🙂 Jeg har ekstremt tør hud her om vinteren, så jeg ville nok beholde den selv, da dårlig hud virkelig ødelægger min selvtillid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke S.

  Jeg vil gerne vinde dem til normal hud og forære den ene til min veninde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Nielsen

  En til mig og en til min datter:-) Til tør hud. Ville være lækkert:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liesbeth

  Jeg vil beholde cremer til normal hud selv, men dele lidt med kæresten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Jeg ville elske at forære en lækker creme til normal hud til min elskede søster.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg ønsker mig den til tør hud 🙂
  Også bliver de andre nok som gaver til veninderne :blush:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville beholde en selv og forære en til min veninde. Begge har vi tør hud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella Lind

  Til mig selv, til normal hud 🙂

  Meeen mon ikke at manden også kunne “låne” lidt af cremen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  Jeg ville forære den ene creme til min veninde – simpelthen fordi jeg sætter så stor pris på hende :smiley:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Min kæreste har sååååååå tør hud, så han skulle have fornøjelsen af den ene – specielt fordi, at han som mand ikke er meget for at købe cremer;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina.E.A

  Jeg ønsker både en til normal og en til tør hud – min hud giver mig lidt problemer engang imellem, så ønsker at beholde dem begge selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha jeg elsker kaffe!
  Jeg starter dagen med en kop kaffe, hvis jeg har tid når jeg 2.
  I skolen drikker køber jeg en kop kaffe med til timen og i vores første pause bliver det til endnu en kop.
  Hjemme om eftermiddagen får jeg også gerne en kop og ind imellem en om aftenen.
  Så et sted mellem 4 og 6 kopper.

  Det er så fin en give away! Og ud over at jeg elsker kaffe, så er jeg stor Bjørn Wiinblad fan!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anbefal os noget til vores gyngestativ