Experimentarium City

link til den der seje BOY sweat

 photo 53bd7aa2-56d5-48c7-93b4-813a862191cb_zpsjowniz7f.jpgHam den frække i endnu et AliExpress kup 😉 Den koster 6,50$ lige her. Alvin har den i størrelse to år, og skulle nok have haft den nummeret større, men han er nu reeeet lækker i den alligevel! Det er tynd sweat, men fin nok kvalitet. Flere har spurgt om det at købe tøj fra Kina osv., og noget er et hit – andet ikke. Og jeg vasker altid tøjet inden børnene får det på, hvilket jeg altid gør med deres tøj, og lugter det bare helt forkert af kemikalier og er hamrende syntetisk, så erkender jeg bare (endnu) et fejlkøb og smider det ud. Men vil man kun købe økologisk børnetøj, ja så er det nok ikke eBay og AliExpress I skal spilde jeres tid på.

– Sebrina

4 kommentarer

 • Emilia

  Hey Sebrina– har lige været inde og shoppe lidt (efter du linkede til den skønne ali e side:) – hvor lang tid gar der ca i snit til du får tingene?? Og tak for tip 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   med trøjen gik der ca. 10 dage. Synes det er lidt forskelligt, men det kommer egentlig ret hurtigt. Men vær opmærksom på hvis det skal igennem told osv., så trækker det ud (og koster så også noget). Så køb for under 80 kroner, så slipper du for det “pjat” 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hvor er han bare top nuttet ham Alvin og sweatshirten er da for fed! Ku’ godt være min Anton skulle have sådan en – AliExpress er et farligt sted 🙂 Hvor er Alvins jeans fra? – de ser også ret lækre ud.
  Kh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Experimentarium City