en vinder og ufrivillig blogpause

en teenagehund

 photo 50354778-b91d-4a9d-9f4e-c99ef767b9a4_zpscowhm15e.jpg
Nellie er nu et halvt år og nærmer sig vist teenagealderen for en hund. Eller trodsigperioden. Og vi er vel egentlig godt “rustet” herhjemme med de to x tobenede vi har gående omkring os. Og har udfordret os godt i snart fem år. Men meget har Aya og Alvin budt os, men de har alligevel aldrig (utroligt nok) ødelagt nogle af mine briller. Så det har Nellie sørget for. Endda ved at få dem ned fra badeværelsesvasken/bordet, hvor de sådan set ligger godt inde. Det kræver faktisk lidt at få dem ned derfra, men hun er nu en kvik og smidig hund… Men i et par minutter i går aftes var hun altså billigt til salg. Fuck altså. Skal have sat mig ind den hundeforsikring vi har, for måske der er noget at hente der?
Hvad har jeres hund bedyret af teenagedrifter derhjemme? Mine fem år gamle yndlingsstøvler fra Gardenia sendte Nellie også i støvlehimlen for ikke så længe siden. Så deeeeet…

Sebrina

4 kommentarer

  • Ja, omkring syv måneders alderen kan I godt forberede jer på “sjov” og ballade, for den periode er ret berygtet for hvalpe og deres behov for at søge grænser.

    Min hund har (7, 9, 13) aldrig bidt i noget der ikke var hendes, heller ikke selvom hun har adgang til skoreol, toiletbørste, shampoo, toiletpapir m.m. når hun er alene hjemme. Hun er lige blevet et år den 27. marts, så forhåbentligt kommer de nykker heller ikke til at ske 🙂

    Har aktivitetslegetøj ikke hjulpet? Held og lykke med syv måneders alderen i hvert fald, den er … øh, lad os kalde den spændende 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine

    Vi har to franske bulldogs, den nyeste- Manfred har ødelagt vores stribede tapet væg i køkkenet :-O øv.. Det var omkring samme alder ca som nellie er nu. Jeg havde virkelig ikke set lige præcis det komme- det er jo ikke en kat! Det er bare så træls når de ødelægger noget. Heldigvis går det jo over. For det meste 😉 vores tre årige kan en sjælden gang finde på det men så er det fordi han får fat i en tøjklemme eller noget og bider i.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rie

    Vores synes at mobiltelefoner og bøger var helt fantastiske.. Også en ret dyr og meget upopulær hund på det tidspunkt omkring de 6-7 måneder… men heldigvis var det kun en meget kort periode og siden har hun intet ødelagt og nu er hun snart 10 år.
    Den hund (border collie) jeg voksede op med, stoppede dog aldrig med at nuppe dyne/pude hjørner og spise ørene på mine bamser 😉

    Så meget forskelligt hvad de har haft tænderne i 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette

    Min vovse har kostet sokker, natbukser og et par briller. Brillerne kunne dog reddes. Da det kostede en dørkarm og min (meget dyre) reol, blev der bestilt tid til kastration 😉 Til hans forsvar ødelagde han først ting, da han kom i spøgelsesalderen og han samtidig blev kønsmoden.
    Men det har altid fungeret godt for os, når han var alene, at give ham en tom toiletrulle han måtte splitte ad. Så glemte han helt at vi gik.
    Så toiletruller med lidt godbidder indeni, er et hit herhjemme!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

en vinder og ufrivillig blogpause