Knuthenborg Safaripark - vi elsker det sted!

Den pæneste badedragt – og lidt om morkroppen

 photo badedragt_zpskqb3m9gw.jpg
Den her badedragt har jeg nu haft i fire år. Købte den i anledningen af at vi skulle til Kreta da Aya ikke engang var fyldt et år. Så fire år har den på bagen (høhø), og den er blevet brugt flittigt og holder endnu. Jeg har fået mange komplimenter og efterspørgsler på badedragten, og nu har H&M igen fået den tilbage. Til samme pris og det hele. Den kan købes online her for 179,-. Jeg kunne godt finde på at hapse den i snakeprint, for det er uden tvivl den pæneste badedragt jeg nogensinde har haft, og selvom den jo ikke er så badedragtsagtig har jeg følt mig komfortabel i den.

Min krop… ja den har sådan set ikke ændret sig meget på de fire år, selvom Alvin jo er kommet til. Og jeg elsker den og er stolt over den. Jeg er vild med at der er kommet mere fokus på postgraviditetskroppen, og at det er okay og helt naturligt at man ikke har flad mave efter graviditet, og det får skam også en masse omtale og likes at vise maven frem, og det hitter at “turde” vise det bløde maveskind med strækmærker. Men jeg synes desværre også at der ved sådanne “kampagner” er en tendens til en grim og fordømmende tone over for mødre, som har en flad og veltrænet mave. Hvorfor er det ikke lige så okay? Jeg lider skam ikke af en eller anden spiseforstyrrelse eller har barnepiger som passer børnene så mor kan træne og spise raw food dagen lang. Nogen oplever (jeg selv inkl.) at hvis man viser bare lidt frem af en veltrænet krop, så mister man læsere/følgere. Og jeg burde være ligeglad. Det er jeg næsten også, for jeg trives sådan her. Det er ikke ligefrem fordi jeg flasher min krop konstant, men jeg synes da også det er fint at vise MIN krop frem efter to børn har boet deri. At den altså også kan se sådan ud. Det her billede er dugfriskt. Og jeg har ikke trænet i 14 dage, da der har været sygdom og andre ting som skulle prioriteres højere. Så nej mine børn bliver ikke passet af alle mulige eller svigtet fordi min krop i mine øjne er veltrænet og sund. Jeg spiser sundt og varieret – ja! Det gør jeg for min og mine børns skyld. Jeg spiser også is og slik for min og mine børns skyld. Jeg træner gerne to gange om ugen for min egen skyld, og egentlig også for mine børns skyld. Er jeg heldig at have sådan en krop? Hmmm… måske?! Jeg vil i hvert fald gerne frabede mig at blive kaldt fanatisk og alt muligt andet crap, eller set skævt til når jeg hygger med mine børn på stranden. Det er min krop – og den har sådan set ikke ændret sig før – og efter mine guldklumper er kommet til. Jo mine bryster er bestemt blevet blødere og mindre, og jeg kan godt savne da de havde noget mere fylde, ingen tvivl om det. Og jeg gad også godt at undvære mine mange pigmentpletter i ansigtet… Men min krop, den er jeg glad for, og jeg elsker at passe på den på min måde. Og jeg har intet imod at hoppe i en badedragt eller bikini når jeg er i svømmeren eller på stranden. Og jeg håber at mine egne børn vil føle sig lige så veltilpas i og med deres kroppe, uanset hvordan de så kommer til at se ud, og jeg tror på at vores (Nicolai og min) afslappethed omkring vores kroppe har en god indflydelse.

– Sebrina

13 kommentarer

 • Cecilie

  Du har al ret til at være kæmpe stolt af dig selv og din krop ! Jeg synes du er fantastisk sej, så fortsæt endelig med at vise hele dig selv og dit liv frem 🙂

  Jeg har selv en halv slatten mave, med et kilo eller to for meget, og jeg ville elske at have din samme glæde ved at træne somdu tidligere har udtryk. Det er desværre ikke tilfældet, og derfor gider jeg ikke at bruge tid på at træne- alligevel betragter jeg mig selv som sund og aktiv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Og det er nemlig lige akkurat dét der er det vigtigste. At du føler dig sund og aktiv og hviler i dig selv. Det er det smukkeste uanset tynd, flad, blød eller tyk mave 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg forstår slet ikke at man skulle miste følgere af at vise sådan en smækker dame frem!
  Jeg er da bare vildt misundelig over at du ser sådan ud, og har kæmpe respekt for at du ikke er faldet i nu-er-jeg-mor-og-kan#derfor-slappe-lige-lovligt-meget-af fælden ligesom så mange af os andre!
  Kæmpe thumbs up’

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   1000 tak Louise! Du skal dog ikke være misundelig! Nyd din krop uanset hvordan den ser ud 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  HOLLA! Hvor har jeg skullet høre for at jeg i dag er mindre end før graviditet og bebs. Selvom det ofte er sødt ment så er der flere der siger det som om at “man ikke kan tillade sig” at være slank efter at have fået et barn. Jeg har ærlig talt ikke gjort noget for at blive hverken tyk eller tynd. Jeg er opdraget med sund kost af en hippimor, løber engang i mellem fordi det gør mig klar i hovedet, men derudover tror jeg simpelthen bare min krop har forandret sig efter at have været babyhus. Og shit hvor skal mange mennesker nævne min ændrede størrelse. Også stadig nu hvor min datter nærmer sig de tre år…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Jeg har oplevet det samme… flere gange. Og jeg forstår det ikke.

   Mine løbeture gør præcis det samme for mig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fru Skov

  Godt skrevet! Hører engang imellem at “man skal kunne se på en kvindes krop at hun har født”, fint nok at folk er stolte af deres strækmærker. Selv har jeg ingen, og det skal også være ok, uden man ser skævt til os uden “tigerstriber”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er SÅ laber!
  Jeg synes virkelig at mor er mor værst i disse sammenhænge. Jeg vejer stadig 10 kilo for meget efter mit sidste barn, men derfor er jeg da super glad på dine vegne!
  Vi har alle noget vi godt kan lide, og noget vi er mindre glade for ved vores krop, så jeg forstår slet ikke den der jantelovs tendens med at holde andre kvinder nede, fordi de er glade. Det er så mærkeligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Ja du har fuldkommen helt ret! Og 1000 tak skal du have 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Befriende indlæg! Og må jeg godt lige sige at følge dig på instragram og bloggen – se din skønne familie og samtidig se at du som mor i en helt almindelig og normal familie ser ud som du gør – ja det er da ren inspiration og gælde for en som mig – som drømmer om børn og familie…
  Jeg får vir

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  … Jeg får virkelig lyst til at blive mor en dag, når man også kan se ud som dig <3

  Du er hamrende lækker og smuk – og en kæmpe inspiration for mig.

  Kh mette

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Knuthenborg Safaripark - vi elsker det sted!