vi har ikke så meget bObles...

et bæredygtigt tæppe i vores stue

 photo ff338b30-30cc-475c-bd64-ac01a3de2fdf_zpsftguhsqo.jpg
 photo 949ebb99-4c1b-46be-be7b-342a06dfdea0_zpsqhv5qgmg.jpg
vi har i et længere stykke tid kigget efter et tæppe til stuen, for at få lidt “blødt” i vores hjem. Vi har bare ikke kunne finde det helt rigtige. Men nu har vi det, og så er det endda et bæredygtigt tæppe (bare lige for at pudse glorien) 😉 Vi har kigget ret meget på dette fra Bolia, og selvom der findes meget dyrere tæpper end det, så havde vi bare heller ikke lige over 4000 kroner til at bruge på et tæppe, da der er vigtigere projekter i hjemmet der kommer i første række og koster knaster pt. Så har vi også kigget på det hypede noget billigere tæppe fra ellos, men nej, nu var det tæppe begyndt at dukke op så mange steder, og så store fans var vi heller ikke af det. Så vi lod projekt gulvtæppe stå lidt hen, og så var det at vi fik en ganske sød mail fra Rug Solid. Da vi først læste om, at deres tæpper er lavet af affaldsprodukter, tænkte vi: “ja ja det er en fin tanke osv., men så er tæpperne nok ikke specielt seje…”. Men så klikkede vi ind og kiggede nærmere på tæpperne, og faldt særligt for deres lædertæpper, og forestillede os hurtigt, at det kunne blive ret godt med et lyst gråt lædertæppe. Men et cykeldæktæppe kunne også være cool, men det ville blive for mørkt til vores hjem…
 photo f535af6f-101f-421a-ad72-91d5341a001e_zps2n9oaswp.jpg
Så nu har vi dette fine lædertæppe, som ikke kun passer godt ind, men også er i en fremragende kvalitet. Og så er vi ret vilde med at Rug Solid omhyggeligt udvælger, sorterer og farvekoordinerer hvert enkelt tæppe, således at vores tæppe er helt unikt :-). Tæpperne har en ganske fornuftig pris, og f.eks. ‘vores’ tæppe kan erhverves fra 449,- lige her.
 photo 83e7d396-202f-4673-8d17-159ea7cdf857_zpsnfygmedk.jpgtæppet har vi modtaget som gave, og det er vi hamrende glade for. Ord og billeder har der ikke været krav om – så de er helt vores egne. Og måske endda én af vores læsere snart også får mulighed for at få sådan et tæppe 😉 Så følg med! Rigtig god weekend i øvrigt!

– Nicolai & Sebrina

10 kommentarer

 • camilla

  hvilken str er jeres?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser virkelig lækkert ud! Jeg er dog også lidt nysgerrig på den størrelse I har valgt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  De er godt nok fine- og til en rigtig god pris!

  Dog er jeg lidt bekymret for hundehår og rødvinspletter på sådan et lædertæppe – Bliver tæppet ikke hurtigt “nusset” at se på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Nu har vi ikke haft tæppet så længe, så indtil videre er det på ingen måde nusset at se på. Læder er jo et stærkt materiale, og indtil videre har jeg kunne støvsuge det uden problemer (har dog skruet ned for sugeevenen på vores støvsuger). Det kan vaskes med sæbevand og børste, men hvis der kommer rødvinspletter ville jeg nok sende det til rens.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Tusind tak for svaret !

   Jeg er helt solgt i designet og så at det er bæredygtigt – OG BILLIGT !
   Det må jeg helt klart have bestilt hjem 🙂 !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Larsen

  Hejsa! Hvor er bordet fra? Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Er jeres tæppe det af læder til de 1600-1700 kr ?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

vi har ikke så meget bObles...