Fyret!

Glædesliste #2

 photo happi_zpse4nodklo.jpg
Jeg synes der har været knald på herhjemme den seneste måned. Skiftende arbejdstider, begrænset søvn, arrangementer, computer og iPhone der ikke virker, udfordringer med børnene, sygdom, briller der er blevet gnasket i stykker, børnenes fødselsdage der skal planlægges og alt muligt andet, og det hele er nu mundet ud i en byld i røven sgu. Eller ved halebenet. Så er pt. igang med en 10 dages skrap antibiotikakur der fucker min mave op og har givet mig svamp down there. Beklager detaljerne, men hold nu kæft jeg kan mærke de 30 år banke på, og det er jeg træt af. På mandag har jeg en tid hos optikeren fordi synet igen må justeres. HELE tiden er der noget. Det har været liiige i overkanten og jeg har været trææææt, selvom der ikke er tid til at være træt. Så det kunne ikke passe meget bedre, da mine forældre insisterende på, at det nu var tid til at de skulle have børnene. Så i går var Nicolai og jeg på Barbie og spise ribs, derefter gik vi en god tur langs søerne til Frederiksberg og hentede en Skanderborgbillet (til overpris!) og derefter i biffen. Og så hjem og SOVE. Sove uden børn i hjemmet og sove til vi vågnede kl. 8.30 (eller Nicolai var vågnet noget før). Og jeg føler mig nærmest som et andet menneske i dag. Det er længe siden at jeg har følt mig ganske almindelig frisk. Troede næsten at det bare var min “normale tilstand” at være småtræt konstant. Tænk at der ikke skal mere til end 8 timers sammenhængende søvn, og så er jeg mit gode jeg. Vi har jo været ude uden børn mange gange, og også sovet hjemme uden børn, men så har vi været til fest og haft tømmermænd og skulle op og hente børn, og derfor ikke fået sovet igennem. Tværtimod. Nå, men det var i hvert fald tiltrængt, og også en opsang til os selv om, at vi altså skal blive bedre til at gå bare lidt før i seng end vi plejer, selvom vi også nyder de timer vi har om aftenen, hvor børnene sover. Nå, men jeg har den seneste måned alligevel fokuseret på, at alt jo bare ikke er skod og irriterende, for sådan vil jeg ikke være, for så bliver jeg bare en rigtig kedelig person jeg og andre ikke kan holde ud. Og vores situation er jo hverken hårdere eller bedre end andres. Det er bare faktum i vores hverdag. Så her er nogle af de ting der virkelig gør, at jeg ikke lader de udfordringer fylde FOR meget:

– når vi alle fire er til gymnastik sammen (der er dog pause i øjeblikket)

– at få ryddet op og tømt ud i børnenes klædeskabe

– nybagte boller med pålægschokolade… som smelter

– observere Aya når hun render rundt i sin egen lille verden på sit værelse til MGP musik, og står og betragter sig selv imens hun synger og danser foran sine spejle.

– når det lykkedes mig at få stiklinger til at gro

– at der er under et år til at vi har betalt vores bil ud. Altså ikke Rødbeden, den er dog købt kontant. Haha.

–  når min niece siger: “Faster”

– når vi alle er trætte og kan ligge og putte sammen

– blandingen af stank af gylle og duften af grillmad, når vi sidder udenfor i forhaven

– at vores børn er omringet af en masse legekammerater

– når den bedste balsam jeg nogensinde har haft, er sat gevaldigt ned (affiliate link)

– og så gør det mig også glad, når jeg endelig får tid til at skrive lidt mere indholdsrige indlæg til bloggen 😉 photo 608fba45-ed80-4a73-a3cf-487c78ee30eb_zpsanpgpmrn.jpg

Glædesliste #1 her

God weekend derude. Vi har huset fuld af børn, da tvillingerne skal overnatte og yndlingsretten boller i karry og koldskål er naturligvis på menuen!

– Sebrina

3 kommentarer

  • Sara

    Kan du ikke skrive igen hvad det var den balsam hed? Jeg ville gerne prøve den, men kan ikke få linket til at virke i dag?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

    hej Sara!
    Det er en balsam fra Davines. De har mange forskellige typer, men det er normalt noget pebret, men søg på Davines inde på nicehair.dk for der er pt. gode tilbud derinde. “Min” balsam er denne http://nicehair.dk/davines-love-smoothing-conditioner-250-ml.html (håber linket virker)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • bloggere

      Nå, det gør det så ikke? Men den er lyserød og hedder LOVE 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fyret!